Skaidrus savaitinis valgio planuotojas Magnetinė akrilo plokštė šaldytuvui Akrilo magnetas Savaitės kalendorius šaldytuvui

€14.77 €25.47

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skaidrus savaitinis valgio planavimo įrenginys Magnetinė akrilo plokštė šaldytuvui Akrilo magnetas Savaitės kalendorius šaldytuvui

DYDIS IR MEDŽIAGA: Šios akrilo magnetinės sausos trynimo plokštės matmenys yra 9 coliai X13 colių. Jis pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, tvirtas, ryškus, lengvai įskaitomas ir lengvai valomas, kruopščiai nuvalomas vandeniu arba drėgnu rankšluosčiu.

Kūrybinis dizainas: Ši akrilinė magnetinė sauso trynimo lenta šaldytuvui yra labai kūrybinga dovanos idėja. Kasdieniam valgymo planavimui, maisto dienoraščiui, maisto stebėjimui ir kt. nuo pirmadienio iki sekmadienio.Taip pat galite jį naudoti atmintinėms. Jis gali patogiai įrašyti jūsų savaitės meniu lentos prekių sąrašą, pirkinių sąrašą, o tai padės efektyviau organizuoti kasdienį gyvenimą. Jums patiks ši magnetinė akrilo sauso trynimo lenta.

Įrašykite savo gražų gyvenimą: Ši akrilo šaldytuvo sauso trynimo lenta gali padėti įrašyti svarbias gyvenimo datas, niekada nepraleisti jokių svarbių datų ir tvarkyti savo gyvenimą. Akrilinis magnetinis sieninis kalendorius šaldytuvui taip pat gali leisti jūsų vaikams nuo mažens išsiugdyti darbo ir poilsio laiko valdymo įprotį bei išsiugdyti gerą darbo ir poilsio laiką! ! Ši akrilo sauso trynimo lenta primena nepraleisti gražių dalykų.

Puiki dovana ir apgalvotas aptarnavimas: Šaldytuvas Skaidri sauso trynimo lenta Tai labai kūrybinga dovana. Tai gali sudaryti planus jūsų šeimai, draugams ar savo gyvenimui, kad jūsų gyvenimas būtų reguliarus.

Spalva: skaidri

Medžiaga: akrilas

Pakuote sudaro:

1 x Savaitinė sauso valymo plokštelė

1 x Magnetinio rašiklio laikiklis

3 x Magnetinis rašiklis

1 x Magnetinis Sassafras

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai