PCD 4x100 stebulės anga 56.1mm M14*1.25 / M12*1.5 Kaltinis BMW MINI Cabrio 2004-2015,Clubvan,Coupe,Roadster,One 2004-2013

€56.54 €141.36

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - 4-100-54.1
  • Material - T7075 Aluminum Alloy
  • Thickness - 15mm/20mm/25mm/30mm
  • Origin - Mainland China
  • Center Diameter - 56.1mm
  • Brand Name - TEEZE
  • Package includes - 1pc Wheel Spacer
  • PCD - 100mm
  • Hole counts - 4 holes

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Adaptacijos modelis: pasirinkti tinkamą modelį pagal matmenis ar specifikacijas (pastaba modelis ir metai) Produkto pranašumas: ♦Išplėskite savo poziciją - geresniam valdymui ir išvaizdai ♦Pagaminta iš 6061-T6 / 7075-T6 aliuminio kaltinis ♦Tikslus montavimas naudojant minimalius gamybos nuokrypius, todėl užtikrinamas išskirtinis ratų balansas ♦Visos programos išbandytos atliekant standaus patvarumo ir nuovargio bandymus ♦Aukštos kokybės apsauga nuo korozijos naudojant specialų dengimo procesą (druskos purškimo bandymas pagal DIN 50021) ♦Didelis svorio pranašumas, palyginti su ratų tarpikliais, pagamintais iš plieno ---------------------------- Pastaba:Skirtumas tarp dviejų medžiagų: 1. Skirtingos lydinio kompozicijos 7075 aliuminio plokštė yra itin kieta aliuminio plokštė, o jos kietumas yra daug didesnis nei 6061. 2. Skirtingi naudojimo būdai 6061 lydinio aliuminio plokštė reikalauja įvairių pramoninių konstrukcijų, turinčių tam tikrą stiprumą,suvirinamumas ir didelis atsparumas korozijai, pvz., vamzdžiai, strypai, sunkvežimių gamybos formos, bokštiniai pastatai, laivai, tramvajai, baldai, mechaninės dalys, tikslus apdirbimas ir kt.Mūsų gaminiai yra tvirti kaltiniai, o mūsų kaltinis ratų tarpiklis yra gana patvarus. Galime palyginti produktų svorį. Kai kurių prekių ženklų svoris yra tik pusė mūsų svorio. Jei jis yra lengvas, tai reiškia, kad produktas nėra kietas. Kieti kaltiniai ratų tarpikliai paprastai yra sunkesni, brangesni ir saugesni. Štai kodėl daugelis rinkoje esančių ratų tarpiklių yra pigūs. Produkto pristatymas: Prekės ženklas: teeze Kilmė: Kinija Pavadinimas: ratų adapteriai / tarpai / ratų tarpikliai Medžiaga: Naudojant aukštos kokybės 6061-T6 (sidabras) , 7075-T6 (juodas) aliuminio lydinys, 1000 tonų kaltinio stiprumo daug kartų suklastotas; 12.9 lygio specializuoti varžtai / veržlės. Spalva: Sidabras / Juoda Pakuotėje yra: 1 dalis kalto aliuminio lydinio ratlankių tarpiklių (įskaitant varžtus ir dangtelį) Mes turime skirtingą storį arba dydį. Kaip didmenininkas, mes galime suteikti jums daugiau nuolaidų, jei jums reikia daugiau, susisiekite su mumis.mediena, plokštė. 7075 aliuminio plokštė naudojama orlaivių konstrukcijoms ir kitoms didelio įtempio konstrukcinėms dalims ir formoms, kurioms reikalingas didelis stiprumas ir stiprus atsparumas korozijai, gaminti. Svarba:Prieš mokėdami su pardavėju

patikrinkite pasiekiamumą PRANEŠIMAS PRIEŠ UŽSAKYMUS

APIE PRODUKTUS:

--Mūsų produktai yra aukštos kokybės su mūsų prekės ženklu.

--Nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie gaminį / taikomus automobilių modelius

--Produktai parduodami su nemokama pakuote, kuri turi mūsų prekės ženklo logotipą.

APIE RYŠĮ:

--Jei turite klausimų, susisiekite su mumis internetu.

--Dėl skirtingos laiko juostos į pranešimus bus atsakyta per 12 ~ 24 valandas.

APIE SIUNTIMĄ:

--Jei tai nemokamas produktų pristatymas, jis bus išsiųstas su pirkėjų logistika.

--Atlikę užsakymą, įsitikinkite, kad jūsų "Vestuviuplanuotojos.lt" adresas yra konkretus ir išsamus

--Mes pristatysime produktus per 3 dienas.

--Bus pasiūlytas stebėjimo numeris, kurį galima stebėti internete.

APIE GARANTINĮ APTARNAVIMĄ:

--Mes patikrinsime visas prekes prieš pristatymą, bet jei gauti produktai nesate patenkinti, nedvejodami susisiekite su mumis pirmiausia, mes pasirūpinsime grąžinimu ar pakeitimu. Bet kokie muitinės klausimai yra pirkėjo atsakomybė.

APIE ATSILIEPIMUS:

--Jei esate patenkintas mūsų produktais, pateikite mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių DSR, nes tai mums svarbu.ačiū už palaikymą ir supratimą.

--Jei nesate patenkinti mūsų produktais, susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą (1 ~ 3 žvaigždutės), mes stengsimės išspręsti problemą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai