1 vnt 11.5g varlių masalas silikoninė žvejyba masalas varlių vobleriai 3D spindulių kabliukai Žvejybos viršutinis vanduo su akimis Varlė Dirbtinis V4A2

€0.55 €1.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Category - LURE
  • Origin - Mainland China
  • Position - Reservoir Pond

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto pavadinimas: varlių masalas

Produkto dydis: 5.5cm / 2.15in 11.5g

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: Silikagelis

Produkto savybės:

1. Tikroviškas dizainas: Šie minkšti varlių masalai yra skirti imituoti tikrų varlių išvaizdą ir judėjimą, todėl jie labai efektyviai pritraukia plėšrias žuvis, tokias kaip juodasis bosas. Tikroviškos spalvos ir detalūs raštai sukuria įtikinamą masalą, kuris gali suvilioti net atsargiausias žuvis.

2.Dvigubo kabliuko dizainas: Masalai turi dvigubus kabliukus, kurie padidina tikimybę užkabinti žuvį ir neleidžia joms lengvai pabėgti. Šis dizainas užtikrina didesnį kabliukų santykį ir pagerina bendrą jūsų žvejybos kelionių sėkmės rodiklį.

3. Ilgo liejimo galimybė: Dėl supaprastintos formos ir svorio pasiskirstymo šie varlių masalai yra optimizuoti tolimam liejimui.Tai leidžia pasiekti žuvis tolimose vietovėse ir nukreipti į konkrečias vietas, padidinant tikimybę iškrauti laimikį.

4. Tuščiavidurė kėbulo konstrukcija: Tuščiaviduris šių masalų kėbulo dizainas padidina jų tikroviškumą ir daro juos patvaresnius. Minkšta, tačiau tvirta medžiaga, naudojama jų konstrukcijoje, užtikrina, kad jie gali atlaikyti kelis žuvų smūgius neprarandant efektyvumo.

5.Universalus naudojimas: Šie varlių masalai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiose žvejybos aplinkose, tokiose kaip gėlo vandens ežerai, upės ar net sūraus vandens pelkės. Jie yra ypač veiksmingi piktžolių užpildytose vietose, nes jų piktžolių dizainas neleidžia jiems užsikimšti ir leidžia lengvai žvejoti tankioje augmenijoje.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimi, mes jums pateiksime keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siuntą sudaro:

1 vnt varlių masalas

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių. Jei jums reikia daugiau šios prekės, galite susisiekti su mumis.mes suteiksime jums geriausią kainą. Palikite savo žinutę!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai