Futbolo pirštinių valiklis 100ml Nuplaukite nemokamą vartininko pirštinę Valymo purškiklis Purškiklis Futbolo pirštinės Rankenos sutvirtinimo futbolas

€3.36 €6.74

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Capacity - 100ml
  • Size - 15*4*4cm/5.91*1.57*1.57in
  • Origin - Mainland China
  • Effective Cleaning - Strong detergency and durable.

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Futbolo pirštinių purškiklis išsiskiria unikalia tekstūra, kuri gali efektyviai pašalinti dėmes ir užsispyrusias dėmes nuo jūsų pirštinių, batų.

Tolygiai suplakite futbolo pirštinių purškiklį, kad purštumėte skystį, palikite ant pirštinės paviršių 30 sekundžių, nuvalykite kempine, tada nusausinkite.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Football Glove Cleaner

Sudėtis: antistatinis tirpiklis, aktyvus paviršiaus agentas, poliravimo priemonė, išgrynintas vanduo ir kt.

Talpa: 100ml

Dydis: apie 15 * 4 * 4 cm / 5,91 * 1,57 * 1,57 colio

Efektyvus valymas: stiprus ploviklis ir patvarus.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, nevalgyti, neužšaldyti. Jei netyčia patekote į akis, plaukite dideliu kiekiu vandens.

Pakuočių sąrašas:

1 * Futbolo pirštinių valiklis

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū! 2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Aukštas valymo efektyvumas】Futbolo pirštinių purškiklis išsiskiria savo unikalia tekstūra, kuri gali efektyviai pašalinti dėmes ir užsispyrusias dėmes nuo jūsų pirštinių, batų.

2.【Nelipnus】Priima neriebią formulę, "Sneaker Cleaner Spray" greitai ir lengvai valo baltus batus ir išlaiko juos šviežius ir švarius. Jis nepaliks riebaus, lipnaus ar plėvelinio likučio.

3.【Patogu ir greita】Prieš naudojimą suplakite. Purškite skystį norimoje vietoje. Po 30-ųjų nušveiskite kempine ir gausite norimą efektą.

4.【Greito veikimo formulė】Sportinės pirštinės Purkštuvas naudoja fermentus, kad suskaidytų užsispyrusias dėmes ir kvapus, kad greitai pašviesintų baltus batus. Valiklis priima greitai veikiančią formulę.

5.【Efektyvus dezodoravimas】Futbolo batų purškiklis apsaugo jūsų sportbačius nuo kvapų ir pakeičia juos kvapais, kad sportbačiai būtų švieži. Jis turi gerą dezodoruojantį poveikį.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai