100PCS Plieniniai nagai Apvalūs plieniniam nagų pistoletui Pneumatinis nagų pistoletas Sienų tvirtinimo įrankis Nailer Special Nails Galingas įsiskverbimas

€30.97 €51.63

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Round Steel Nails
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - isfriday

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcija:

1. Apvalūs nagai: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie galingi betoniniai nagai yra patvarūs ir atsparūs rūdims bei lūžinėjimui. Jie turi 90° vertikalią pavarą, užtikrinančią, kad naudojimo metu jie nesulenktų.

2. Kompaktiškas ir patogus: Lengvas ir mažo dydžio, šie sienų betoniniai nagai gali būti valdomi viena ranka. Dizainas leidžia greitai ir lengvai važiuoti nagais, vertikaliai tvirtinti ir vaikščioti apvalkalu, todėl juos paprasta ir efektyvu naudoti.

3. Mažas triukšmas ir dulkių susidarymas: Šie mini apvalūs nagai skleidžia minimalų triukšmą ir nesukelia didelių dulkių kiekių, todėl jie yra ekologiški. Jie yra energiją taupantys ir reikalauja tik paprastos priežiūros net ir po ilgalaikio naudojimo.

4. Platus pritaikymo spektras: Šie sieniniai tvirtinimo nagai tinka įvairiems tikslams, įskaitant lubų montavimą, lengvo plieno kilį, vamzdynus, tiltus, santechniką, elektros darbus ir oro kondicionavimo montavimą.

5. Tvirti ir atsparūs: sukurti iš tvirtų medžiagų, šie nagai yra tvirti ir patvarūs. Jie atlaiko sunkias sąlygas be rūdžių ar lūžių, užtikrindami ilgalaikį lubų montavimą, lengvą plieninį kilį, vamzdynus, tiltus, santechniką, elektros darbus ir oro kondicionavimo montavimą.

Specifikacijos:

Medžiaga: plienas

"Pasidaryk pats" reikmenys: medienos apdirbimas

Tipas: betoninis nagas

Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektas įskaičiuotas:

100vnt x Plieniniai nagai

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai