2Piece teptuko statinė Akvarelės guašas Akrilo aliejaus dažymas Teptuko tonas Spalva Statinė Daugiafunkcinė balta

€7.76 €9.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2Piece Brush Barrel Akvarelės guašas Akrilo aliejaus dažymas Teptuko tonas Spalva Statinė Daugiafunkcinė balta Mūsų šepetėlio valymo kaušas yra 3 aukštų sandėliavimo vieta. Pirmasis sluoksnis yra dangtelis. Antrame aukšte yra medinė lenta su 18 kvadratų, kuri naudojama pigmentams sudėti dažant. Trečias aukštas yra baseinas, kuris yra šepečių baseinas.

Laikykite visus šepetėlius švarius, tvarkingus ir geros būklės.

Turi nuimamą dangtelį, kurį galima atidaryti, kad susidarytų paletė, o dangtelis taip pat gali būti naudojamas kaip papildoma maišymo sritis. Daugiafunkcinis teptuko kaušas labai tinka akvarelės tapybai, akrilo dažymui, kiaušinių dažymui ir pan.

Šepetėlio plovimo baseino dugnas yra tankiai padengtas tarpsluoksniu, kuris gali švariau ir greičiau išvalyti šepetėlį, o šalia tarpsluoksnio yra trapecijos formos dizainas, kuris gali palengvinti drenažą.

Tinka kelionėms, šeimai ar bet kur, kur jums reikia. Šepetėlio valymo rinkinį taip pat galima įsidėti į lagaminą ar kuprinę, todėl jums nebereikės jaudintis dėl šepetėlių ar smulkių daiktų praradimo.

Pavadinimas: portable portable multifunctional pen washing barrel

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

2 x Daugiafunkcinė rašiklio plovimo statinė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai