Mažylių golfo klubai Lavinamieji golfo žaislai Rinkinys Smagus Vaikų golfo žaidimai Vaikams Golfo žaislas Vaikams Mini golfo dovana mažyliams ir protiniams vaikams

€11.80 €16.87

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Išveskite šeimos žaidimus su šiuo saugaus dizaino mažylių golfo lazdų rinkiniu! Tai padės naudotis gebėjimais ir suteiks pagrįstą linksmybių ir įgūdžių derinį. Leiskite savo vaikams žaisti užtikrintai ir mėgaukitės veikla lauke!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Mažylio golfo rinkinys

Produkto medžiaga: ABS

Produkto svoris: apie 650 g

Produkto dydis: apie 52x7x14cm / 20.47x2.76x5.51 colių

Pakuočių sąrašas:

Mažas rutulys X4

Klubas X1

Rutulinis stovas X1

Pabaigos taškas X1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Šeimos ryšys: sustiprinkite šeimos ryšius su šiuo mažylio golfo rinkiniu. Kartu žaiskite šeimos žaidimus ir puoselėkite džentelmenišką vaikų požiūrį.Pagerinkite tėvų ir vaikų santykius linksmindamiesi.

2. Pagerinkite vystymąsi: Mankštinkitės ir lavinkite koordinaciją: leiskite vaikui mankštinti raumenis, sąnarius ir koordinaciją, tuo pačiu gerindami pažintinius ir motorinius įgūdžius su mūsų mažylio golfo rinkiniu. Skatinkite jų vaizduotę ir kūrybiškumą, kai jie siekia, sūpynės ir rezultatas su spalvingais ir patvariais klubais ir kamuoliais.

3.Kid's Companion: Mūsų mažylio golfo rinkinys yra pritaikytas jūsų mažajam golfo žaidėjui dėl saugaus dizaino, be kraštų ar kampų yra apvalūs ir lygūs, kad būtų išvengta sužalojimų. Vidutinio dydžio ir lengvai suimamos rankenos puikiai tinka mažoms rankoms. Tai padeda lavinti motorinius įgūdžius ir stiprinti koordinaciją.

4. Spalvingas patobulinimas: Su gerai suprojektuotu ryškių spalvų deriniu, mūsų mažylio golfo rinkinys pagerina regėjimo vystymąsi, efektyviai skatindamas nervų augimą.

5.Tvirtas ir nepalaužiamas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šį mažylio golfo rinkinį nėra lengva sulaužyti ir jis yra tvirtas. Jis taip pat yra patvarus ir ekologiškas, todėl jūsų vaikai gali žaisti užtikrintai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai