Barbekiu grilio dangtelis, išblukęs ir atsparus oro sąlygoms, dideli grilio dangteliai, sunkūs, atsparūs vandeniui, patvarūs ir patogūs kepsninės dangteliai

€22.79 €45.59

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Barbecue Grill Cover
  • Style - Plain
  • Material - Silk
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Šis kepsninės grilio dangtelis išlaiko jūsų groteles geros būklės ir apsaugo groteles nuo lauko elementų, tokių kaip saulė, purvas, lietus, sniegas, dulkės, lapai ir paukščių išmatos, tai būtina brangiai grotelei. Prieš pirkdami atidžiai patvirtinkite savo grotelių dydį.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Barbecue Grill Cover

Medžiaga: 420D Oksfordo audinys

Dydis (apie):

S (76 * 66 * 120 cm) / (30 * 26 * 47 colių)

M (147 * 61 * 122 cm) / (57.9 * 24 * 48 colių)

L(183*66*130cm)/(72*26*51.2inch)

Pakuočių sąrašas:

Grilio kepsninės dangtis*1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Stipri apsauga】Kai stovyklaujame lauke, mūsų grotelės neišvengiamai susiduria su tokiais elementais kaip dulkės, lietus, sniegas, saulės spinduliai ir kt. Norint išlaikyti gerą būklę, kepsninės grilio dangtis yra būtinas.

2.【Geras patvarumas】420d Oksfordo audinys yra labai tvirtas ir patvarus audinys, naudojamas mūsų grilio dangčiui, jis išliks geros būklės po vėjo ir saulės poveikio, todėl jį galima naudoti ilgą laiką.

3.【Reguliuojami dirželiai】 BBQ dangtelio apačioje yra 2 reguliuojami dirželiai, kurie gali laikyti grotelių dangtelį ir groteles kartu, nesijaudindami, kad juos nupūs stiprus vėjas.

4.【Lengva valyti】Kaip įranga, skirta naudoti lauke, labai svarbu, kad ją būtų lengva nešiotis. Mūsų kepsninės dangtis tai labai gerai atitinka. Jį reikia tiesiog nuvalyti vandeniu, o po to sulankstyti į pateiktą laikymo maišelį.

5.【Tinka daugumai grotelių prekės ženklų】Prieš pirkdami atidžiai patvirtinkite savo grotelių dydį. "BBQ Grill Cover" yra trijų dydžių ir tinka daugumai prekės ženklų grotelių.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai