12.3 colių BMW 5 serijos F10 F11 F18 2013 2014-2017 Naujausias originalus automobilių skaitmeninio klasterio prietaisas LCD greičio matuoklių prietaisų skydelis

€691.19 €1 001.73

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • TF/Micro SD Slot - 1
  • Out Power - 4*60W
  • OS - Android
  • Display - 12.3-inch HD IPS display1920*720
  • OSD Language - Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Albanian, Arabic, Azeri, Irish, Estonian, Belarusian, Bulgarian, Icelandic, Polish, PERSIAN, Boolean text (Dutch South Africa), Danish, German, Russian, French, Filipino, Finnish, Georgian, Haitian Creole, Korean, Dutch, Galicia, Catalan, Czech, Croatian, latin, Latvian, Lithuanian, Romanian, Maltese, Malay, Macedonian, Norwegian, Portuguese, Japanese, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Swahili, Thai, Turkish, Welsh, Ukrainian, Hebrew, Greek, Spain's Basque, Spanish, Hungarian, Armenian, ITALIAN, Yiddish, Hindi, Urdu India, indonesia, English, Vietnamese
  • Item Size - 41*36.5*20
  • Display Size - 12.3‘’
  • Special Feature - Built-In Speaker/Microphone, Wifi Function, Support Steering Wheel Control, Support 4G Network, Support Can-Bus
  • Resolution - 1920*720
  • Digital Media Format - CD, DVD-R/RW, DVD-RAM, Video CD, Mp3, MP4, WMA, JPEG
  • fit car - For BMW 5 Series F10 F11 F18 2013 2014-2017
  • Special Features - Built-in GPS, Charger, Mobile Phone, MP3 Players
  • Origin - Mainland China
  • Operating System - Android
  • Din - Double Din
  • For Vehicle Brands/Model - BMW
  • Voltage - 12V
  • Interface - AUX/USB
  • Support phone call and phonebook - Support
  • Applicable models - For BMW 5 Series F10 F11 F18 2013 2014-2017
  • Steering wheel control - Support
  • Item Weight - 5kg
  • Material Type - ABS
  • Screen - IPS Screen Capacitive HD 1080P

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12.3 colių BMW 5 serijos F10 F11 F18 2013 2014-2017 Naujausias originalas

Automobilio skaitmeninio klasterio prietaisas LCD greičio matuoklių prietaisų skydelis

Funkcijos:

1. Išmanusis kabinos sprendimas:Atnaujinkite originalų automobilio mechaninį prietaisą į išmaniąją kabiną

2. "Dule Core" procesorius: T507 (CPU4 pagrindinis pagrindinis dažnis 1.5 GHZ). Automobilio lygio lustas, daugiau privalumų aparatinėje įrangoje.

3. Linux sistema, saugykla: 1GB RAM+4GB ROM

4.12.3 colių HD 1920 * 720 ekranas

5. Kelių vaizdų modeliai: klasikinis / bekelė / sportas

6. Paliečiamas: nepalaikomas

7. Darbo režimas: su vairo valdymu

8. Lengvas montavimas: prijunkite ir paleiskite, lengvas montavimas, nereikia nuotolinio suderinimo ir aktyvinimo.

9. Suderinama originali automobilio informacija / ir klaidos kodas rodo: ACC adaptyvus kruizas, eismo juostos laikymasis, greičio ribojimo ženklai, padangų slėgis, degalų sąnaudos, pavara, greitis, variklio klaida ir kt.

10. Palaikykite kelias kalbas: supaprastinta kinų, anglų, rusų, japonų, arabų, ispanų, vokiečių, tradicinė kinų ir kt. (daugiau kalbų inžinerijoje)

Pastaba: palikite savo automobilio informacijos pranešimą mums, kai nesate tikri, ar jis tinka jūsų automobiliui. Jei jūsų automobilio prietaisų skydelis yra toks pat kaip žemiau esančio paveikslėlio, galite įsigyti šį modelį

▶ ▶ Šie priedai gali puikiai atitikti šį produktą, o mūsų parduotuvėje yra daugiau funkcinių priedų, spustelėkite žemiau esantį paveikslėlį į parduotuvę, kad galėtumėte naršyti

Ką gali padaryti Carplay? 1.Siri:Galite bendrauti su automobiliu per Siri,pasakykite automobiliui, ką daryti toliau.klausykitės, kaip sistema transliuoja mobiliuoju telefonu gautą informaciją, ir atsakydami naudokite diktavimą balsu. 2. Jutiklinio ekrano ekranas: Automobilyje, kuris iš dalies palaiko "CarPlay", bus įrengtas jutiklinis ekranas, kuriame galima įjungti arba išjungti programas gana paprastame pagrindiniame ekrane. 3. Fiziniai raktai: Automobilis su fiziniais raktais yra vienas iš būdų valdyti "CarPlay", garsumo kontolą ir takelio keitimą yra sklandžiai integruoti.

Siuntos

1. Muito mokestis ir mokesčiai yra pirkėjų atsakomybė, mes, pardavėjai, negalime to kontroliuoti ir nebūsime už tai atsakingi, maloniai prašome apie tai atkreipti dėmesį prieš pateikdami užsakymą.

2. Jei prekė buvo grąžinta dėl to, kad pirkėjas grąžino muitinę ar gavo siuntinį, už siuntimo postgae ir brangų grąžinimo mokestį bus atsakingi pirkėjai.

3. Jei jūsų siuntimo adresas priklauso atokiai laivybos kompanijos siuntimo sistemos vietovei, turite pridėti nuotolinį mokestį 45 USD už siuntinio pristatymą arba pakeisti labiau kaimo pristatymo adresą, kitaip jūsų siuntinys negali būti išsiųstas.

4. Pateikę užsakymą, palaikykite ryšį, kad pagreitintumėte užsakymo apdorojimo laiką. Garantija

1. 12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija.

2. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI. Grąžinimas / grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo jo gavimo dienos.Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo PO#.

3. Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO TO, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks sandorį iš Vestuviuplanuotojos.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

4. Pirkėjas turi pareigą prieš pasirašydamas siuntą atidžiai patikrinti siuntą. Pasirašius siuntinį, pardavėjas mano, kad pirkėjas gavo prekę geros būklės.

Siuntos

1. Muito mokestis ir mokesčiai yra pirkėjų atsakomybė, mes, pardavėjai, negalime to kontroliuoti ir nebūsime už tai atsakingi, prašome atkreipti dėmesį į tai prieš pateikdami užsakymą.

2. Jei prekė buvo grąžinta dėl to, kad pirkėjas grąžino muitinę ar gavo siuntinį, už siuntimo postgae ir brangų grąžinimo mokestį bus atsakingi pirkėjai.

3. Jei jūsų pristatymo adresas priklauso atokiai laivybos kompanijos siuntimo sistemos vietovei, turite pridėti nuotolinį mokestį 45 USD už siuntinio pristatymą arba pakeisti labiau kaimo pristatymo adresą, kitaip jūsų siuntinys negali būti išsiųstas.

4. Pateikę užsakymą, palaikykite ryšį, kad pagreitintumėte užsakymo apdorojimo laiką. Garantija

1. 12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo).Priedams suteikiama 3 mėnesių garantija.

2. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI. Grąžinimas / grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo jo gavimo dienos. Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai