24/36/48 Spalvotos minkštos aliejinės pastelės Lazdelės Aliejinės pastelės Rinkinys menininkui, Galerija Aliejinė tapyba Aliejiniai pieštukai Pastelės Meno reikmenys LX9A

€13.45 €17.93

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - Sikary
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Aliejinių pastelių asortimento rinkinys: Briliantinių spalvų pastelės tepamos sklandžiai ir lengvai susimaišo su subtiliais atspalviais, atspalviais ir spalvų mišiniais, lengvai dažomos.

Lengvas sukibimas: glotnumas ir mažas likučių kiekis leidžia tvarkingai ir tiksliai atlikti darbus, rašyti ar dažyti sklandžiai, nelengva sulaužyti, patvarus ir lygus, neįstrigęs, atsparus vandeniui.

Patvarios: ryškesnės nei kreidos pastelės ir atsparesnės drėgmės poveikiui ilgiau išliekančiam piešimui, menininkų aliejinės pastelės bus geriausias jūsų pasirinkimas.

Kokybė: pagaminta iš kokybiško aliejaus mišinio, kietųjų dalelių vaško ir kalcio karbonato medžiagos, saugios ir netoksiškos, ekologiškos ir nedirginančios odos.

Geriausia dovana: spalvingi pieštukai sustiprins jūsų kūdikių spalvų ir kūrybiškumo pažinimo gebėjimus, kuriuos lengva naudoti bet kokio amžiaus žmonėms. Puiki dovana vaikams, menininkams, pradedantiesiems.

Specifikacijos:

Medžiaga: vaškas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Stiliaus parinktys:

6 Stilius yra toks, kaip parodyta paveikslėlyje.

Dydis: apie 19.5x16.3x1.6cm / 7.67x6.41x0.63in

(Daugiau informacijos apie dydį, žr. nuotrauką.)

Komplektą sudaro:

1 dėžutė aliejinių pastelių rinkinys

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai