AT35 60 pakuotėje sumontuotas sklendės ratas 80 smėlio aliuminio oksido šlifavimo atvartų ratai gręžimui - abrazyvinis šlifavimo įrankis

€33.08 €35.19

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Power Source - Other
  • Brand Name - Xzante
  • Type - Other
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

CBTONE 1inch x 1inch montuojamas sklendės ratas 1/4inch kotas - aliuminio oksidas - 80 smėlio

1inch x 1inch x 1/4inch sumontuotas sklendės ratas su kotu yra puikus abrazyvas nuvalymui, blykstės ar nuosėdų pašalinimui, lengvam šlifavimui, maišymui ar poliravimui sunkiai pasiekiamose vietose, tokiose kaip vamzdžiai ar vamzdynai.

Kiekvienas šių atvartų ratų atvartas yra pagamintas naudojant x svorio audinį, kuris yra padengtas ir derva sujungta aliuminio oksido grūdais.

Šie atvartai tvirtinami prie tiesaus veleno, ventiliatoriaus modeliu, kuris leidžia sklendės ratui greitai sumalti, tuo pačiu atidengiant naujus abrazyvinius grūdus, taip prailginant abrazyvo tarnavimo laiką.

Tinka juodiesiems metalams, spalvotiesiems metalams, nerūdijančiam plienui, geležiai, žalvariui, aliuminiui, plastikui, medžiui, stiklo pluoštui.

Specifikacijos:

Abrazyvinė medžiaga: aliuminio oksidas

Abrazyvinis tipas: padengtas

Smėlis: 80

spalva: Rausvai ruda

Medžiaga: aliuminio oksidas + metalas

dydis:25x25x6mm

Pakuote sudaro:

60 x atvartų

ratai Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai