slidžių dirželiai reguliuojamam slidžių nešiojimo dirželiui, kad būtų lengviau transportuoti kalnų slidinėjimo įrangos priedus

€0.86 €2.28

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - All Mountain
  • Model Number - Ski Straps for Carrying
  • Age - Adult
  • Length (cm) - Ski Straps for Carrying
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Slidžių diržai, skirti nešiotis reguliuojamą slidžių nešiojimo diržą, kad būtų lengva transportuoti kalnų slidinėjimo įrangos priedus

Ženklelių taškai: 1. Reguliuojamas dizainas - slidinėjimo diržai, skirti slidinėjimo diržams nešioti, yra reguliuojami iki 47 colių ilgio. Tinka įvairaus ūgio ir kūno tipo žmonėms, tinka vaikams ir suaugusiems. Patogus ir praktiškas.

2. Nešiokitės patogiai - slidžių nešiojimo dirželis yra lengvas ir sulankstomas. Tai neužima per daug vietos kuprinėje ir nepadidina naštos. Lengva nešiotis ar laikyti.

3. Paprasta naudoti - slidžių laikiklis nešiojimui leidžia lengvai transportuoti savo slides šlaituose. Palaikykite, kad nešiotumėte jį su savimi, kad nenukristumėte ir neprarastumėte. Paprastas, lankstus ir patogus valdymas.

4. Aukštos kokybės medžiagos - slidinėjimo dirželis pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos.Ranka jaučiasi lygi ir minkšta, apdirbimas išskirtinis, o susiuvimas tvarkingas ir tvirtas. Nelengva išblukti, sulūžti ar nukristi ir gali tarnauti jums ilgą laiką.

5. Unikali dovana - slidinėjimo laikiklis labai išlaisvina žmonių rankas. Tai puiki kalėdinė dovana. Tinka dovanoti slidinėjimo mėgėjams, draugams, šeimai, kolegoms ir kt.

Aprašymas: Slidžių diržai, skirti slidinėjimo diržams nešioti, yra reguliuojami iki 47 colių ilgio. Tinka įvairaus ūgio ir kūno tipo žmonėms, tinka vaikams ir suaugusiems. Pagaminta iš nailono medžiagos, patvari ir stipri. Lengva transportuoti slides.

Specifikacija: Produkto spalva: juoda

Dydis: peties diržo dydis: plotis apie 3.8CM / 1.5inch ilgis apie 66CM / 26inch -1.2 metrų reguliuojamas

Apyrankės dydis: plotis apie 5CM / 2inch x ilgis 40CM / 15.7inch

Medžiaga: diržas + ABS sagtis + EVA

Svoris: petnešėlė apie 52g

Pakavimo sąrašas: 1PCS *Snieglenčių petnešėlė

Pastabos: 1. Dėl apšvietimo efektų ir kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai