(laidai) 32 kanalų servo valdymo plokštės roboto valdiklis

€13.23 €20.36

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Operating Temperature - new
  • Dissipation Power - new
  • Model Number - new
  • Condition - New
  • Supply Voltage - new
  • Type - Logic ICs
  • Application - TV

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

(Laidai) 32 kanalų servo valdymo plokštės roboto servo valdiklis Parametrų įvadas: Funkcijos: 1. Jame yra 16M saugojimo korpusas, kuriame galima saugoti dešimtis tūkstančių instrukcijų ir 256 veiksmų grupes. 2. Servo sąsaja išsiskiria 3 spalvų kaiščių išdėstymu, kad sumažėtų atvirkštinio sujungimo tikimybė. 3. Nereikia programuoti, jį galima valdyti per programinę įrangą, prijungus prie kompiuterio. 4. Lengvas komandų valdymas kartu su įvairiais įrenginiais, palaikančiais TTL lygio nuosekliuosius prievadus. 5. Tikrai 32 bitų efektyvus mažos galios procesorius. 6. Paprasta ir visiškai veikianti viršutinė kompiuterio operacinė sistema. 7. Kryžminės platformos veikimas, palaikantis "Windows XP", "Windows Visit", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 10", "Linux", "FreeBsd", MAC OS, "Android" ("Android" sistema). 8. Jis gali palaikyti "Bluetooth" ir WIFI belaidį valdymą. 9. Padidinkite signalo izoliaciją, kad efektyviau apsaugotumėte valdymąlenta. 10. PS2 belaidžiam valdikliui ir telefonui nereikia sudėtingo registracijos ir sąrankos proceso, juos galima naudoti susiejus 11. Suderinamas su visais palaikančiais nuosekliojo prievado mikrovaldikliais, reikalingi tik 3 laidai ir juos galima valdyti kitais mikrovaldikliais 12. Naudojant "Micro USB" sąsają, jums nebereikia kelių USB kabelių ir galite tiesiogiai naudoti telefono duomenų kabelio jungtį.Režimas Aprašymas: 1. USB internetinis režimas: Įdėkite kompiuterį ir valdykite jį per viršutinį kompiuterį. 2. UART internetinis režimas: siųskite komandų valdymą per kitus TTL nuosekliojo lygio įrenginius, tokius kaip "Bluetooth", WIFI, mikrovaldiklis ir kt. Instrukcijos, tokios kaip "# 1P1500 # 2P1000T3000rn" ir instrukcijos, tokios kaip "G1rn" 3. Veikimo neprisijungus režimas: automatiškai vykdomas įjungus. 4. PS2 belaidžio nuotolinio valdymo režimas: Prisijunkite prie maitinimo šaltinio ir prijunkite prie PS2 belaidžio nuotolinio valdymo imtuvo, kad pasiektumėte belaidį nuotolinio valdymo pultą. (PS2 nuotolinio valdymo pultas gali palaikyti vieno servo nuotolinio valdymo pultą arba 20 veiksmų grupės nuotolinio valdymo pultą)

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, mėgaukitės siuntimu čia, galite laisvai susisiekti su manimi, jei turite klausimų, paprastai mes atsiųsime duomenų lapą, kodą el. Paštu .hope užsiimti verslu su jumis

Mokėjimas: Mes priimame mokėjimą tik kreditine kortele, "Western Union".Atsiprašome, kad negalime priimti kitų mokėjimo būdų, pvz., čekio ar pašto perlaidų. Laivybos:

Mes siunčiame į pasaulį, tačiau Italija, Nigerija, Brazilija užtruks ilgai.

Prieš pirkdami įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Arba ne, pataisykite prieš mokėdami

Išsiųskite iš Honkongo į pasaulį per 12–24 valandas po to, kai gausite mokėjimą, ir kuo greičiau pateiksite stebėjimo numerį.kartais mes jį išsiųsime plokščiu paštu, jei tik vienas mažos kainos užsakymas. Tikiuosi, kad suprasite.

mes patariame siuntimą DHL arba EMS, ir mes jums suteikėme nuolaidą, ją galite gauti per 4-9 darbo dienas.

tai užtrunka apie 15-30dienų paprastai, jei siuntimas CHina / Honkongo paštu oro paštas Atsiliepimai: atsiliepimai mums yra labai svarbūs, pls palikite man 5 žvaigždučių atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų paslauga ir mūsų daiktais, arba pls susisiekite su manimi, jei yra kokių nors problemų su mūsų daiktais.mes tai išspręsime kuo greičiau. Garantija ir grąžinimas:

12 mėnesių garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Pirkite užtikrintai

Prašymas grąžinti pinigus arba pakeisti prekę galimas tik per 1 savaitę nuo siuntinio gavimo ir prekės grąžinimo pagal tą pačią sąlygą, kaip ir gauta.

Susisiekite su mumis ir paprašykite grąžinimo leidimo. Jūsų vardas, aukciono numeris ir grąžinimo priežastis turėtų būti įtraukti į el. laišką. Visose grąžinamose prekėse turi būti visos originalios pakavimo medžiagos.

Prašome atsargiai perpakuoti prekę.Grąžintos prekės bus išbandytos ir naujas pakeitimas bus nedelsiant išsiųstas pirkėjui, kai bus nustatyta, kad jis yra sugedęs. Tuo atveju, jei tinkamo pakaitalo nėra, grąžinamoji išmoka bus išduota. Siuntimo, tvarkymo ir draudimo mokesčiai negrąžinami.

Grąžinimą turi apmokėti Pirkėjas.APIE MUS: mes turime daug daugiau produktų, pls susisiekite su mumis, jei jums reikia.sveiki atvykę į didmeninę prekybą. LABAI AČIŪ!!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai