2X elektrinis oro siurblys Nešiojamas belaidis oro siurblys Pripučiamas čiužinio siurblys Pripūtimo įtaisas &defliatoriaus baseino siurblys kempingų valtims

€49.21

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Applicable People - Unisex
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB įkraunamas elektrinis oro siurblys: oro siurblys su C tipo USB sąsaja, elektrinį oro siurblį galima įkrauti prijungus maitinimo lizdą, kompiuterį, automobilio USB įkroviklį arba maitinimo bloką. Kadangi oro siurblys maitinamas iš akumuliatoriaus, jį galima valdyti belaidžiu būdu, nereikia pripūsti pripučiamo daikto prieš išnešant jį į lauką.

Oro čiužinys su itin ilgu naudojimo laiku: Nešiojamas oro siurblys yra pagamintas iš 5000 mAh įkraunamos ličio baterijos, galinčios palaikyti itin ilgą darbo laiką iki 50 min., Kuris yra dvigubai ilgesnis nei kiti panašūs gaminiai. Taip pat yra 4 indikatoriaus lemputės, rodančios likusį akumuliatoriaus lygį ir įkrovimo būseną.

greito užpildymo pripūtimo įtaisas su 6 purkštukais: Dėl 260L / min oro srauto ir 0.52PSI / 3585pa oro slėgio, mūsų pripučiamų įrenginių oro siurblys gali greitai pripūsti pripučiamus gaminius, taupydamas laiką ir darbo jėgą. 3 skirtingų dydžių purkštukai tinka pripučiamoms miegmaišiams, maudymosi žiedams, pripučiamiems žaislams, pagalvėms ir vaikų baseinams ir kt.

Itin lengvas ir nešiojamas: Pripučiamas baseino siurblys yra maždaug delno dydžio ir sveria tik 10.4oz.It yra pakankamai mažas, kad lengvai tilptų į kuprinę ar lagaminą, neužimdamas per daug vietos. Puikiai tinka stovyklavimui, atostogoms, maudynėms, paplūdimiui ir pan.

Aukščiausios kokybės medžiaga ir išskirtinis apdirbimas: Mūsų greitai užpildomas oro siurblys priima aukščiausios kokybės ABS, pripučiamą čiužinio oro siurblį su lygiu paviršiumi ir geresniu patvarumu, užtikrinančiu geresnę vartotojo patirtį.Be to, dėl aukštos kokybės variklio siurblys užtikrins gerą našumą ir lengvai neįkais.

Įkrovimo laikas: apie 6,5 valandos

Įkrovimo būdas: 5V USB

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: 130x80x80mm

Pakuote sudaro:

2 * Oro siurblys

6 * Purkštukai

2 * USB įkrovimo laidas

2 * Anglų kalbos vadovas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai