40 PCS Viešbučio raktų pakabuko ruošinys su raktų pakabukais, 20 spalvų plastikinis rombo motelio raktų pakabukas, sublimacinis raktų pakabuko ruošiniai Patvarūs

€13.98 €20.26

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Metals Type - Zinc alloy
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakankamas kiekis: Gausite 40 viešbučio raktų pakabukų ruošinių su raktų pakabukais, iš viso galite rinktis iš 20 spalvų, po 2 kiekvienos spalvos.

Puikus dydis: Šių motelio raktų pakabuko ruošinio matmenys yra 3.6 colio x 1.8 colio (9 cm x 4.5 cm), išskirtinis dydis puikiai tinka kuriant mielus raštus.

Tvirta medžiaga: Motelio raktų pakabukas pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, lygaus paviršiaus, lengvai neišblunkančio ir nepažeidžiančio.

"Pasidaryk pats" raštas: Šie sublimaciniai viešbučio raktų pakabukai su dvipusiu tuščiu dizainu, tinkami sublimacijai, paprastam ir sodriam dažymui.

Plačiai naudojamas: Šie raktų pakabukai, kuriuos galima sublimuoti, tinka išskirtinėms dovanoms gaminti, mėgstamiems raštams spausdinti, raktų pakabukams ar bagažo etiketėms gaminti ir kt.

Spalva:Spalvota

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

40 * Viešbučio raktų pakabukas tuščias

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai