Matavimo įrankis Žalvarinė tiesi liniuotė Kanceliarinės prekės Auksinė žymė Tapybos piešimo įrankiai Senovinio metalo trikampio liniuotės kontūras

€2.44 €3.88

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Metal
  • Ruler Type - Straight Ruler
  • Promotion Ruler - Yes
  • Folded - No
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Visiškai nauja ir aukštos kokybės!

Pavadinimas: Ruler

Medžiaga: žalvaris

Spalva: kaip paveikslėlis

Kiekis:1 vnt

Proga: Biuro mokyklinės prekės Savybė:

1. Ši senovinė žalvarinė liniuotė yra klasikinis kanceliarinis daiktas, naudojamas matuojant ir piešiant darbo situacijas. Jis pagamintas iš aukštos kokybės žalvario medžiagos ir pasižymi tvirtomis ir patvariomis savybėmis.

2. Ši liniuotė turi standartinę dydžio skalę ir tinka įvairioms matavimo užduotims atlikti. Jis gali būti naudojamas keliose scenose, tokiose kaip biurai, mokyklos ir meno tapyba.

3. Šio valdovo išvaizda yra auksinė, klasikinė ir elegantiška, suteikianti jai daugiau retro stiliaus. Jis gali būti naudojamas ne tik kaip matavimo įrankis, bet ir kaip žymė ar apdaila.

4. Ši liniuotė yra su metaliniu trikampiu valdikliu ir kontūru, todėl patogu matuoti kampą ir piešti.Tai suteikia daugiau funkcionalumo ir lankstumo, tinka įvairiems sudėtingiems piešimo poreikiams.

5. Ši senovinė žalvarinė liniuotė yra aukštos kokybės piešimo įrankis ir ypatinga dekoracija. Jis tinka įvairioms grupėms, tokioms kaip inžinieriai, menininkai, studentai ir kt., Ir turi tiek praktinę, tiek meninę vertę.

Komplekte yra: 1 x Liniuotė

Šilti patarimai:

1.Elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio dėl šviesos ir ekrano skirtumo.

2. Prašome leisti 1-3 mm skirtumą dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai