Launch Toys Konkurencinis stalo žaidimas kelių žaidėjų diskų paleidimui Stalo žaidimai šeimos nakčiai Rankų ir akių koordinacijos žaislai

€5.02 €7.17

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų paleidžiami žaislai puikiai tinka draugų ir šeimos narių bendravimui ir linksmybėms sustiprinti. Jie skatina geresnę vaikų koncentraciją, problemų sprendimą ir rankų bei akių koordinacijos įgūdžius. Paprastas ir įdomus dizainas leidžia tėvų ir vaikų sąveikai, o lygus paviršius be įbrėžimų užtikrina saugų žaidimą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: vaikai, pristatantys žaislus

Medžiaga: ABS

Taikomas amžius: vaikai (4-6 metų)

Pakuočių sąrašas:

Žaislų paleidimas vaikams*1 rinkinys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Socialinis ryšys: patirkite valandų valandas interaktyvių pramogų su mūsų vaikais paleisdami žaislą. Šis kelių žaidėjų žaidimas puikiai tinka dviejų ar daugiau žmonių grupėms ir garantuoja, kad pagerins draugų ir šeimos sąveiką.

2.Fun ir edukacinis: Šis žaislas vaikams, pradedantis žaisti, yra puikus būdas smagiai praleisti laiką ir mokytis tuo pačiu metu.Tai apima paleidimo diską ir paleidimo rutulį, kurio reikia norint sureguliuoti katapultos kampą ir stiprumą, kad kamuolys būtų išmestas į skirtingas projekcinio disko sritis. Greičiausias metikas laimi žaidimą.

3.Pramogos be ekrano: žaislą paleidžiantys vaikai palaiko vaiko vystymąsi, kartu skatindami tėvų ir vaikų bendravimą. Mėgaukitės pramogomis be ekrano šeimoje ir puoselėkite sveikus santykius šia įtraukiančia veikla.

4.Juokingas žaislas: šis žaislas vaikams, pradedantis žaisti, suteikia įvairų ir jaudinantį žaidimą bet kokio amžiaus vaikams. Galite nustatyti skirtingus sunkumus ir taisykles pagal žaidėjo pageidavimus ir lygį, todėl žaidimas tampa sudėtingesnis ir smagesnis. Paprastas ir smagus dizainas leidžia vaikams mėgautis lengvu žaislo paleidimu ir gaudymu.

5. Saugus ir nekenksmingas: mūsų vaikų paleidimo žaislas turi lygią ir tvirtą ABS medžiagą, kuri nepakenks jūsų vaikui.Jame nėra smailių kraštų ir įtrūkimų, užtikrinančių žaidimo laiką be rūpesčių, nepažeidžiant jokių baldų ar grindų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai