Padangų remontas Guminis vinis 10 PCS padangų taisymo kištukai Platus pritaikomumas Guminių ir geležinių padangų taisymo nagai dviračiams ir kelionėms

€3.96 €7.94

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Type - Tire Repair Tools

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Neleiskite, kad pradurta padanga sugadintų jūsų dieną. Naudodami šį padangų remonto guminį nagą, galite jį ištaisyti per kelias minutes. Tiesiog įkiškite nagą į padangos žaizdą ir tai sukurs gerą sandariklį. Nagas pagamintas iš patvarios gumos, kuri gali atlaikyti aukštą slėgį ir temperatūrą. Jame yra daiktadėžė, kurią lengva nešiotis ir laikyti. Šis padangų remonto guminis nagas tinka kalnų dviračiams, autobusams, žemės ūkio padangoms ir kitoms transporto priemonėms.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Tire Screw

Produkto medžiaga: paviršius cinkuotas metalinis siūlas + natūrali guma (skaidri guma)

Taikomi modeliai: Elektrinės transporto priemonės, motociklai, dviračiai ir kitos vakuuminės padangos apskritai

Padangų remonto dydis: apie 1mm-5mm /0.04x0.2in trauma

Mažas nagas: apie 14 x.5 mm / 0.55x0.2in

Didelis nagas: apie 14 x 7mm / 0.55x0.28in

Pakuočių sąrašas:

10 * Padangų varžtai

1 * atsuktuvas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva naudoti: lengviausias būdas pataisyti padangą yra tiesiog įkišti nagą į padangos žaizdą, kad būtų galima atlikti paprastą ir efektyvų remonto darbą. Sutaupykite laiko taisydami savo padangas. Skubus remonto įrankis, skirtas lengvai ištaisyti pradūrimo skyles, neišimant padangos iš ratlankio.

2. Puiki medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės gumos ir geležies, šis padangų varžtas yra atsparus dilimui ir patvarus. Šiurkštus sriegis viduryje gali efektyviai sustiprinti įkandimą tarp varžto ir padangos, turėdamas gerą sandarinimo efektą. Jis taip pat turi gerą sandariklį, kuris apsaugo nuo oro nutekėjimo ir prailgina padangos tarnavimo laiką.

3.Patogu nešiotis: Juos galima lengvai laikyti ir nešiotis. Šis padangų varžtų rinkinys padeda jums patiems taisyti padangas, kad ir kur būtumėte. Jį galite supakuoti su savimi į bet kurią kelionę, važiavimą ar dviračių ekskursiją. Jame yra tvarkinga daiktadėžė, kurią galite laikyti automobilyje ar maiše.

4. Platus taikymo diapazonas: Šiuos padangų varžtus galite naudoti įvairiose transporto priemonėse, tokiose kaip automobiliai, kalnų dviračiai, elektroniniai dviračiai, motociklai, sunkvežimiai ir kitos bekamerės transporto priemonės. Jie gali padidinti jūsų padangų trintį ir valdymą snieguotuose, apledėjusiuose, purvinuose ar smėlėtuose keliuose.

Galimi 5.2 dydžiai: Mes jums siūlome 2 dydžių padangų remonto šuolius, mažesnis dydis yra apie 14 * 5.5 mm, o didesnis dydis - apie 14 * 7 mm. Profesionalūs punkcijos taisymo nagai gali būti naudojami automobilių, motociklų, sunkvežimių, autobusų ir žemės ūkio padangoms

Visi atsiliepimai

Susiję produktai