Nešiojamojo kompiuterio klaviatūra, skirta ASUS X541 A541UV X541S A541U D541S D541SC R541U VM592U VM592UJ K541 X541LA X541SC F541U JAV anglų kalba

€13.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - A
  • Brand Name - LOGYPVER
  • Part Number - A
  • Compatible Brand - Lenovo
  • Origin - Mainland China
  • Standard - US Standard

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produktas - Įsitikinkite, kad mūsų nuotraukos yra tokios pačios, kokių jums reikia. Kai kurie modeliai turi skirtingas versijas. -Kiekvienas produktas yra išsiųstas per testą, mes turime specialų bandymų personalą, prašome jį nusipirkti be rūpesčių. - Geras įpakavimas, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų tobulas. - Turime daug atsargų, greitas pristatymas, taupome Jūsų laiką. - Nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų ar rūpesčių prieš ar po pirkimo. Esame įsipareigoję užtikrinti jūsų 100% pasitenkinimą.

Mokėjimas 1). "Alipay" / kreditinė kortelė / banko pavedimas / "western union" / "moneybooker" / pinigų programos ir kt. internetinis palaikymas. 2). Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo. 3). Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 4).jei turite klausimų dėl mokėjimo ,susisiekite su mumis bet kuriuo metu.

Siunta · Mes neatsakome už jokias avarijas, vėlavimus ar kitas problemas, kurios yra siuntimo paslaugos atsakomybė. Bet mes padėsime jums sekti paketą, kol gausite. · Prieš atlikdami mokėjimą būtinai dar kartą patikrinkite adresą. · El. laiškas bus išsiųstas, nes paketas yra siuntimo procesas. Mes suteiksime stebėjimo numerį, kad galėtumėte patikrinti paketą internete. · Klientai yra atsakingi už muito mokesčius ir muitus, kai taikoma. · Už visus importo mokesčius ar rinkliavas atsako pirkėjas. Jei pakuotės negalima pristatyti dėl pirkėjo priežasties (įskaitant atsisakymą pasirašyti), pirkėjas turėtų sau leisti visas papildomas išlaidas!

Atsiliepimai Mūsų tikslas yra teikti aukščiausio lygio klientų aptarnavimą, o mūsų klientų aptarnavimo specialistai visada pasiruošę išspręsti bet kokią jūsų problemą.Mes labai vertiname jūsų5 STAR POSITIVEfeedback ir prašome palikti neigiamą atsiliepimą neprašydami pagalbos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai