HOT-Silicone valdiklio rankenos Dangtelis Oculus/Meta Quest 3 VR kairysis dešinysis rokerio dangtelio valdiklio apsauginis dangtelis

€8.90 €10.46

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - SODIAL
  • Compatible Gimbal Model - 1
  • Gimbal Accessories Type - Motor
  • Compatible Gimbal Brand - 1
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcija: 1. Aiškūs L / R žymėjimai: Aiškūs kairieji ir dešinieji žymėjimai leidžia žaidėjams lengvai atskirti ir įdiegti, todėl žaidimai gali būti be rūpesčių. Reguliuojami VR valdiklio rankenų dangtelio dirželiai užtikrina saugų prigludimą, nesijaudindami, kad valdiklis nuslys

. 2. Rezervuotos signalo skylės: Pagamintos iš tikslių formų, žaidimų valdiklio rankenos dangtelio dangtelyje yra 6 specialios signalo skylės, užtikrinančios sklandų signalo perdavimą. Apatinė anga puikiai tinka riešo dirželiui, užtikrindama papildomą apsaugą ir stabilumą. Naudodami rezervuotą įkrovimo prievadą galite lengvai pasiekti įkrovimo doką, leidžiantį sklandžiai įkrauti Meta Quest 3 VR žaidimų valdiklius nenuimant apsauginės movos.

3. Neslystantis dizainas: Nykščio rankenos yra su trikampiu neslystančiu tekstūros paviršiumi, užtikrinančiu puikų komfortą ir mažinančiu nykščio nuovargį.Padidėjusi trintis tarp rankenų ir delnų užtikrina saugų laikymą, išlaikant rankas vėsiai.

4. Reguliuojamas prigludimas: Valdiklių rankenos apsaugą sudaro rankinis dirželis, pagamintas iš PU, ir dvi fiksuotos kilpos, kurias galima reguliuoti pagal rankos dydį. Tai užtikrina, kad jūsų valdiklis žaidimo metu išliks vietoje be jokios rizikos nukristi.

5. Aukščiausios kokybės medžiagos: valdiklio apsauginis dangtelis pagamintas iš aukštos kokybės silikoninės medžiagos, kuri yra netoksiška, bekvapė, ekologiška ir atspari smūgiams. Storas rankinis dirželis yra ergonomiško dizaino, užtikrinantis geresnį sukibimo stiprumą ir didesnį komfortą.

Specifikacijos:

Suderinamas modelis: skirtas "Meta quest 3

" Savybės: rezervuotos signalinės skylės / reguliuojami jungčių dirželiai / kairysis ir dešinysis žymekliai / ekologiška silikoninė medžiaga

Taikoma: tinka naujiems "Meta Quest 3

" Medžiaga: silikagelis

spalva: juoda / Balta

Pakuote sudaro:

1 x Rankenos apsauginis dangtelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai