LN007306 8 branduolių OCC sidabru padengtas pintas ausinių laidas, skirtas "Sony MDR-Z1R MDR-Z7 MDR-Z7M2" su varžtu, kurį reikia pritvirtinti

€74.65

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Metal
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Earphone Cables
  • Model Number - MDR-Z1R MDR-Z7 MDR-Z7M2
  • Brand Name - EachDIY
  • Package - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Muzikos grotuvo pusei galime pasiūlyti

3,5 mm 3 polių (stereo) kištukas,

3.5mm 4 polių subalansuotas kištukas,

2.5mm 4 polių subalansuotas kištukas,

4.4 mm vyriškas subalansuotas kištukas,

XLR 4 polių vyriškas kištukas,

XLR 4 polių moteriškas kištukas,

Dvigubas XLR 3 polių vyriškas kištukas,

Dvigubas XLR 3 polių kištukas,

6,5 mm vyriškas kištukas,

4 in 1 kištukas,

"IPhone" kištukas,

C tipo kištukas,

kad galėtumėte pasirinkti.

Ausinių arba ausinių kaiščio pusė yra tokia pati, kaip parodyta mūsų nuotraukose. Ausinių ar ausinių kaiščio negalima pasirinkti ir pritaikyti.

Tai OCC sidabru padengta + paauksuota pinta viela. Šis laidas yra labai minkštas, geresnis garsas nei įprastas laidas, lengvas dizainas su gražiu ausinių kabliuku (kai kuriuose modeliuose nėra ausinių kabliuko). Galite atsikratyti ausų kabliuko (jei turite "Earhook") patys, jei jums tai nepatinka. Komfortas ir lankstumas taip pat yra neprilygstami.

Patarimai: 3,5 mm 4 polių subalansuoto kištuko (Bal) kabelio darbas Hifiman serijos grotuve (R2R2000 ir kt.) , Qulcos qa361 grotuvas , COWON PLENUE S grotuvas , F.AUDIO FA2 XS03 ir kiti grotuvai, turintys susijusius prievadus. Mobilusis telefonas "iPhone" arba įprastas grotuvas negali veikti (vienoje pusėje nebus garso, jei ant jų naudosite 3.5 mm subalansuotą laidą).

Jei neturite "Hifi" profesionalaus muzikos grotuvo, pasirinkite 3.5 mm 3 polių kištuko laidą.

Atkreipkite dėmesį: paveikslėlis yra tik informacinis, kai kurios dalys gali skirtis nuo nuotraukų, Prašome padaryti objektą kaip standartą. Mes turime galutinio aiškinimo teisę.

Mūsų ausinių laidas daugiausia naudojamas ausinių modeliuose, nurodytuose mūsų pavadinime ar aprašyme. Kitos ausinės negali būti naudojamos 100% garantuotai.Jei nesate tikri, ar mūsų ausinių laidą galima naudoti jūsų ausinėse, atsiųskite žinutę, kad susisiektumėte su mumis dėl patvirtinimo, kitaip pirkėjas turėtų prisiimti pasekmes. Mes turime teisę į galutinį paaiškinimą. Jei perkate mūsų produktus, tai reiškia, kad žinote ir sutinkate su šia sutartimi.

Mūsų "iPhone" ir C tipo kištukas palaiko "HiFi Sound" ir didelės galios. Naudojant naują versiją aukštos kokybės lustas, metalinis apvalkalas su ekranu, sustiprinkite vielos garso lygį, daugiau detalių, daugiau švaros, mažiau triukšmo, suteikite jums naują klausos patirtį.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai