Pipirų purškalų laikiklis Raktų pakabukas Mini nešiojamieji pipirų purškalai Laikymo dėklas Dropship

€0.80 €1.19

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - West Biking, West Biking
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Užtikrinkite savo saugumą lengvai pasiekdami nešiojamus pipirų purškiklius. Būkite pasirengę ir apsaugoti bet kokioje situacijoje.

Sukurta praktiškumui, mūsų kompaktiška oda yra lengva ir lengvai nešiojama. Jo raktų pakabuko tvirtinimas leidžia patogiai naudoti lauko pramogose, tokiose kaip stovyklavimas, žygiai pėsčiomis ir kelionės.

Tinka visiems, kurie nerimauja dėl savo saugumo, mūsų siūlo diskretišką sprendimą nešiotis pipirinius purškiklius. Tai puikiai tinka pasivaikščiojimams naktį ar artimųjų apsaugai.

Tai puikiai tinka įvairiems scenarijams, tokiems kaip nuotykiai lauke ar kasdieniai pavedimai. Drąsiai nešiokitės purškiklius, kad ir kur eitumėte.

Pagaminti iš odos, mūsų užtikrina patvarumą ir atsparumą vandeniui. Jo dizainas užtikrina saugų daugumos pipirinių purškalų butelių pritaikymą, todėl jie yra lengvai pasiekiami.

Specifikacijos:

Medžiaga: oda + metalas

Dydis: Maždaug 13x5cm / 5.12x1.97inch

Komplektą sudaro:

1x Pipirų purškalai

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai