3 in 1 skaitmeninis vandens PH matuoklis, TDS / PH / temp matuoklis, geriamojo vandens testeris, baseinas, hidroponika

€14.33 €22.40

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - FGHGF
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3 IN 1 Daugiafunkcinis matavimas: pH matuoklis turi funkciją "trys viename", kuri gali labai tiksliai išmatuoti PH, TDS ir temperatūrą. Jums tiesiog reikia nuimti apsauginį dangtelį ir panardinti pH matuoklio elektrodą į tirpalą.

Apšviestas LCD dizainas: Nesijaudinkite, kad matysite rodomą vertę, kai nepakanka šviesos. Mūsų ph testeris skaitmeninis yra aprūpintas aukštos kokybės titano lydinio zondu ir stiklo elektrodu, kuris gali pasiekti greitą ir patogų bandymą. Įdėkite zondą į bandomąjį skystį, palaukite 1 sekundę ir skaitykite.

Didelis tikslumas: tiekiamas su kalibravimo milteliais, kurių pH 4,00, pH 6,86, pH 9,18. Paspauskite automatinį kalibravimo mygtuką, vandens pH matuoklis automatiškai atpažins kalibravimą, lengvai ir patogiai. Pridedamas išsamus vadovas parodys, kaip gauti geriausią tikslų ir stabilų rodmenį.

Atsparus vandeniui ir dulkėms: IPX67 aukšto lygio atsparus vandeniui ir dulkėms gali gerai apsaugoti mūsų bandymo prietaisus. Skysčio temperatūra gali turėti įtakos skaitymo lygiui, tačiau mūsų skaitmeninis pH vandens kokybės testeris gali tiksliai išmatuoti mėginio pH vertę temperatūros intervale 0 ° C - 60 ° C / 32–140 ° F, o PH testeris gali automatiškai nustatyti kalibravimo sprendimus, kad akimirksniu nuskaitytų skaitmeninį.

Medžiaga: plastikas

Spalva, kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x vandens kokybės monitoriaus testeris

3 x buferiniai milteliai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai