2X universalus sifono perpylimo siurblio komplektas su matuoklio vamzdelio skysčio kuro ištraukimo siurbimo įrankiu

€17.87 €28.83

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X daugiafunkcis sifono perpylimo siurblio rinkinys su matuoklio vamzdelio skysčio kuro ištraukimo siurbimo įrankiu

Daugkartinio naudojimo savaiminio įsiurbimo sifono skysčių perpylimo siurblio rinkinyje yra 2 ilgos žarnos su matuoklio vamzdeliu, saugiai išgaunant ir įdedant skysčius, tokius kaip nafta, dujos ir vanduo. Ir oro siurbimo žarna, ir adapteris, skirtas pripūsti orą į padangas ir kt.

SPECIFIKACIJOS: Dujų Syphon siurblys su įsiurbimo ir išleidimo vamzdžiais: 9inch - 2 žarnos (su juodomis jungtimis): kiekvienas 50inch / 127cm, OD: 1/2inchID: 11 / 32inch - Dipstick vamzdis: 48inch, OD: 1/4inch ID: 1/8inch - Oro slėgio vamzdis: 15inch, OD: 7 / 16inch ID: 1/8inch

KOKYBĖ: Patvarus kieto plastiko siurblys užtikrina puikų slėgį su greitu sifonavimo perdavimu ir storomis plastikinėmis žarnomis, kad būtų užtikrintas nuotėkis ar nuolydis - Guminis matuoklio vamzdelis perduoda alyvą nelydydamas nuo karščio - Aukštos kokybės rūgštims ir vandeniui atspari įranga.

DESIGN: Sklandaus veikimo rankena su 2 ilgomis lanksčiomis raudonomis žarnomis pasiekia bet kur - ištraukimo matuoklio vamzdelis siurbia alyvą iš bet kurios transporto priemonės - lengvas surinkimas / išmontavimas efektyviam valymui. Privalumai: Išpumpuoja perteklinį perpildytą skystį. Puikus snapelis transmisijos skysčiui papildyti. Remontuokite langų oro kondicionierius. Taip pat naudinga virimui ir kepimui. Geriausia išspausto vamzdžio lemputės siurblio alternatyva. Veikia tose vietose, kuriose netilps

piltuvėliai USES: Lengvas didelis rankinis vakuuminis siurblys su įsiurbimo ir išleidimo perdavimo sistema variklio alyvos keitimui, perpildyti bakai, sandėliavimas ne sezono metu, degalų papildymas tuščiu baku iš benzino talpyklos, transmisijos benzino išleidimas, žalia nafta ir dujos iš automobilių, sunkvežimių, traktorių, sniego valytuvų, valčių, vejapjovių ir lauko elektros įrangos, arba traukti vandenį iš akvariumo rezervuarų, atkimšti vandentiekio tualeto nuotekas, atskirti nuosėdas verdant alų ar vyną - pripūsti padangas, balionai su oro slėgio adapteriu.

Produkto aprašymas

Apie "3-in-2" daugkartinio naudojimo didelį sifonavimo siurblio rinkinį su oro pripūtimo adapteriu

Problema:

Nesvarbu, ar jūsų automobilyje trūksta degalų, ar reikia keisti alyvą, ar tiesiog norite laikyti galios įrangą ne sezono metu, išleisdami jos skystį, kam mokėti didžiausius dolerius už lengvai atliekamą darbą?

Mūsų sprendimas:

Nesandarus rankinio sifono siurblio rinkinys su ilgomis žarnomis ir adapteriais, skirtas skysčiams, tokiems kaip nafta ir dujos, transportuoti.

Greitas perdavimas:

Greitai perduoda skysčius iki 3 galonų per minutę ir orą tik keliais paprastais siurbliais.

Ilgos žarnos:

50 colių ilgio raudonos žarnos yra patvarios ir storos, sunkiai pasiekiamos vietos.

Lengva valyti:

Lengvai išardomas, kad būtų galima tinkamai valyti (rekomenduojama perpylus benziną ar degų skystį).

Svarbus patarimas:

Norint tinkamai sifonuoti, išleidimo žarna turi būti mažesnė už įsiurbimo žarną.

Spalva: raudona

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

2 vnt x įsiurbimo ir iškrovimo rankinis siurblys

2 vnt x matuoklio vamzdelis

2 vnt x oro slėgio žarna

4 vnt x raudonos žarnos

4 vnt x Juoda Saugos jungtys

2 vnt x pripūtimo antgalis

2 vnt x Ventiliatoriaus antgalis

2 vnt x vamzdžio jungtis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai