Tuya WiFi+RF433 Smart Ceiling Fan Light Switch 2/3 Way Control Smart Life APP greičio reguliavimas veikia su Alexa Home

€6.55 €11.09

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • State of Assembly - Ready-to-Go
  • Compatibility - All Compatible
  • Camera Equipped - No
  • Working voltage - 100-250V 50Hz/60Hz
  • Model - WS-EU-F/FL WS-US-F/FL
  • Origin - Mainland China
  • Wireless type - WIF12.4G and RF433MHz
  • Communication method - Wi-Fi
  • Max. total current - 10A (Light) 0.7A (Fan)
  • Support system - Android/iOS
  • Brand Name - Aleekit

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tuya WiFi+RF433 Smart Ceiling Fan Light Switch 2/3 Smart Life APP greičio reguliavimas veikia su Alexa Home

Aprašymas:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės!

nuotolinio valdymo pultas pristatomas be baterijų, LR23A 12V baterijas turite įsigyti patys

2020 m. naujas atvykimas atnaujintas labiau suasmenintais taškais:

Update1:Multi-control daug lengviau

Update2: Naujas susiejimo režimas su "WiFi+"

Update3: foninio apšvietimo įjungimas / išjungimas pasirenkamas

Update4: relės būsena reguliuojama išjungus

maitinimą Update5: RF dažnis integruotas RF nuotolinio valdymo pultui

Naujos išvaizdos "Moes -Fi Smart Fan Light Switch" gali valdyti ventiliatorių ir šviesą atskirai bet kuriuo metu iš bet kurios vietos, belaidžiu būdu, naudodamas esamą namų -Fi tinklą. Nereikia stebulės, patogesnis vartotojui, be dabartinio garso, kai jūsų ventiliatorius įjungtas su nauja atnaujinta versija ir lengva tiesiogiai pakeisti tradicinius jungiklius.Galimas ir mobiliojo telefono "Smart Life" APP valdymas, ir jutiklinis valdymas. Dar svarbiau, kad valdymo režimas buvo atnaujintas nuo atsitiktinio reguliavimo iki atskiro 3 pavarų reguliavimo, o tai yra naujas revoliucinis dizainas, palyginti su senąja versija.

Pagrindinės funkcijos:

1.Valdymo režimo reguliavimas:Nauja atnaujinta išmaniojo lubų ventiliatoriaus šviesos jungiklio versija užtikrina atskirą 3 pavarų valdymo režimo reguliavimą, palyginti su atsitiktiniu reguliavimu. Be to, ji atnaujina seną versiją su dabartiniu variklio garsu, suteikdama naujų funkcijų, kurios nebus dabartinis garsas, kai ventiliatorius įjungtas. Nebereikia jaudintis dėl šlykštaus variklio garso.2/3 krypčių kelių valdiklių asociacija, skirta valdyti 1 lubų ventiliatorių su jungikliais; grūdinto stiklo plokštė nuo įbrėžimų tinka bet kokiam namų dekorui ir leidžia lengvai valdyti jutiklinį valdymą; šį jungiklį galite susieti su skirtingais "Smart Life" programos jungikliais.

2.netrukdžių valdymo režimas; leidžia valdyti lubų ventiliatoriaus šviesos jungiklį naudojant "Smart Life" programą, jutiklinį valdymą, balsą ir nuotolinio valdymo pultą su RF433 dažniu ir 1527 kodavimo nuotolinio valdymo jungikliu (nepridedamas); kiekvienas valdymo metodas veikia savarankiškai; pasiekti daugialypį valdymą susiejant su kitais išmaniaisiais jungikliais

3. Ventiliatoriaus greitį galima reguliuoti nuo 1% iki 100%, daugiau pasirinkimų, kad būtų patenkinti asmeniniai poreikiai ir pageidavimai; Suderinamas su "Alexa" ir "Home", kad būtų galima valdyti balsu laisvų rankų įranga, kad būtų galima reguliuoti ventiliatoriaus greitį; taip pat galima valdyti naudojant "Smart Life" / "Tuya" programą bet kada ir bet kur; nustatyti relės būseną ir prisiminti paskutinę relės būseną pasirinktinai, kai išjungta, foninio apšvietimo jungiklis Įjungtas / išjungtas.

4. Visiškai valdykite prijungtus prietaisus laikmačiais, tvarkaraščiais ir atgaliniu skaičiavimu (1/5/30 min., 1 valanda ir kt.) naudodami energijos taupymo programą; Bendrinkite valdymą su šeima ir draugais, kad būtų patogiau

5.Ventiliatorius ir šviesa Nepriklausomai valdomi; Norėdami įjungti / išjungti ventiliatorių ir šviesą, naudokite tiek telefoną, tiek jutiklinį valdymą, atskirai reguliuokite ventiliatoriaus greitį. Pvz.: šviesa gali būti išjungta, kai ventiliatorius veikia.; Norint tinkamai veikti, jūsų jungiklių dėžutėse reikalingas neutralus laidas; palaiko tik 2,4 GHz tinklą; siūlo lengvesnį susiejimą per "WiFi" ir ryšį.

Specifikacijos:

Modelis : WS-EU-F/FL: WS-US-F/FL

Darbinė įtampa: 100-250V, 50Hz / 60Hz

Maksimali srovė: 10A (lengvas)

0.7A (ventiliatorius)

Maksimali apkrovos galia: šviesa 2200W (220V); 1100W(110V)

ventiliatorius 150W (220V); 75W(110V)

Belaidžio ryšio tipas: WIF12.4G+RF433MHz

Darbinė temperatūra: 0 ° C - 40 ° C

Palaikymo sistema: Android/iOS

Komplekte yra:

1 * išmanusis jungiklis

1*Instrukcija

Pastabos:

Nuotolinio valdymo pultas pristatomas be baterijų, LR23A 12V baterijas turite įsigyti patys

Visi atsiliepimai

Susiję produktai