500ml Masalo priedai Galingas žuvų atraktantas Skystas žvejybos koncentratas Skystis Pridėkite skonį masalui upėtakiams Menkių karpių bosas

€9.85 €28.97

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Category - Granular
  • Position - Management Field
  • Model Number - Fish bait
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Masalo priedai | Galingas žuvų pritraukimo skystis | 500ml žvejybos įrankių koncentrato skystis suteikia skonio masalui upėtakių menkių karpių bosams

Ženkleliai: 1、Žuvis skatinančių veiksnių formulė: Naudojant muskato minkštimą, žuvį skatinančius faktorius ir aminorūgščių maišymo fermentacijos formulę, mūsų masalo žuvies priedas padarys jūsų masalą patrauklesnį.

2、Traukia žuvis: Žvejybos masalo priedas žuvies atraktantas yra masalo priedas, kuris suteikia jūsų masalui skonio ir efektyviai pritraukia žuvis. Nedidelį kiekį į masalą galima įpilti atsižvelgiant į faktinę situaciją, pavyzdžiui, temperatūrą, vietą, žuvies kiekį ir pan.

3、Lengva naudoti: Atskieskite kvapo žuvų pritraukimo masalą tiesiai vandenyje ir sumaišykite jį su masalu ar kraikas. 100 g. Masalas užpilkite 4-6ML gali, dalelių masalas tiesiogiai panardinti kelis lašus gali pagerinti žuvų greitį.

4、Patogu nešiotis: Žuvų atraktantas yra kompaktiškas ir galite jį įsidėti į krepšį ir pasiimti kur tik norite. Lengvas dizainas padidina patogumą nešiotis į norimą vietą.

5、Plačiai paplitęs taikymas: Masalo priedai tinka gėlam vandeniui ir gerai veikia visuose vandens sluoksniuose. Visi masalai yra kruopščiai atrenkami, kad atitiktų skirtingų jūsų sugautų žuvų rūšių poreikius.

Aprašymai:

Stipriai stimuliuoja kvapą ir skonį vandens rūšyse.

Kaip masalo priedas, kuris suteikia jūsų masalui skonio ir efektyviai pritraukia žuvis.

Nedidelį kiekį į masalą galima įpilti atsižvelgiant į faktinę situaciją, pavyzdžiui, temperatūrą, vietą, žuvies kiekį ir pan.

Specifikacijos:

Tūris:500ml

Produkto dydis: 17 * 7.4cm / 6.69x2.95in

Svoris: Apie 550g

Produktų sąrašas:

Masalo priedai*1

Šilti patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių bei kitų priežasčių kai kurie nuotraukos produktai gali turėti nedidelį spalvų skirtumą, vyrauja spalvos natūra!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Visi atsiliepimai

2023-08-10

/

Pirkėjas

szybka dostawa. do testu


Susiję produktai