2Pcs A5 Pakartotinai užpildomas žiedinis segtuvas, A5 Kraftpopieriaus segtuvo dėklas su 2 žiedais laisviems lapams pridėti

€8.13 €17.66

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Mūsų A5 formato segtuvai yra pagaminti iš aukštos kokybės kraftpopieriaus, su 2 mm storio kartonu, kuris turi gerą tekstūrą, plokščią paviršių ir lygų pjaustytą paviršių.

Segtuvas turi du metalinius žiedus vidiniams puslapiams užpildyti, o metalinis užraktas tvirtai laiko popierių ir neleidžia jam iškristi. Jį galima įjungti paspaudus jungiklį abiejuose galuose. Tada galite pridėti arba panaikinti darbalapius. Tada vėl uždarykite žiedą.

Aplanko dydis yra 235x176mm, gali būti naudojamas dienoraščiui, biurui, kelionių žurnalui, poezijai, eskizams ir tapybai, kūrybiniam rašymui, darbo užrašams, studijų ženklams.

Spalva: nuotraukos spalva

Medžiaga: kraftpopierius + metalas

Pakuote sudaro:

2 x A5 žiedinis segtuvas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai