Itin trumpi kišeniniai strypai Plieninės galvutės meškerės Mažos mikro mini meškerės 1m 1,4m 1,6 būgninė ritė Poledinė žūklė

€4.35 €7.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - GUOMUZI
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Itin trumpas ir miniatiūrinis dizainas: kišeninis stulpas yra neįtikėtinai kompaktiškas, todėl jį galima lengvai transportuoti ir laikyti nepakenkiant našumui.

2. Nešiojamas ir patogus kelionėms: leiskitės į savo žvejybos nuotykius, kad ir kur eitumėte, su šia nešiojama meškere, kuri puikiai telpa kišenėje ar kuprinėje.

3. Reguliuojamo ilgio parinktys: Pasirinkite iš 1 m, 1,4 m arba 1,6 m ilgio parinkčių, kad prisitaikytumėte prie skirtingos žvejybos aplinkos ir orientuotumėte įvairias žuvų rūšis.

4. Patvari plieninio rašiklio konstrukcija: Plieninio rašiklio konstrukcija suteikia meškerei tvirtumo ir ilgaamžiškumo, užtikrindama, kad ji gali susidoroti su žvejybos iššūkiais.

5. Pridedama besisukanti ritė: kišeninis stulpas yra su besisukančia rite, suteikiančia patogią ir universalią žvejybos patirtį.

Specifikacijos:

Medžiaga: stiklo pluoštas

Komplektą sudaro:

1 x Teleskopinės kišeninės meškerės komplektas

Atkreipkite dėmesį:

Dėl monitoriaus ryškumo ir šviesos ryškumo bei daugelio kitų veiksnių tikroji prekių spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio spalvos.

Atkreipkite dėmesį į nedidelius matavimo duomenų nuokrypius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai