Animacinis filmas Mielos triušio lapės Sąsiuvinis Pliušinė ranka Knyga Dienoraščio knyga vaikams Mokinių mokyklos eskizų knygelė Kanceliarinės prekės Dovana

€9.32 €20.71

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Fluffy Notebook for Girls
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Šis miglotas žurnalas yra svajingas ir jaukus kompanionas visiems, kurie mėgsta užsirašyti ir įrašyti savo gyvenimą. Jame yra lygus popierius, kuris puikiai tinka rašyti, piešti ar pasidaryk pats savo planus. Taip pat patogu pasiimti su savimi bet kur, todėl bet kada galėsite užfiksuoti savo mintis ir jausmus. Šis miglotas žurnalas padarys jus laimingus ir įkvėptus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: plush cartoon girl notebook

Medžiaga: popierius

Produkto dydis: apie 21.5 * 14.8cm / 8.46 * 5.8inch

Gaminio svoris: apie 315g

Produktų sąrašas:

Pliušinis animacinis filmas "Girly Notebook x 1

" Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Svajingi pliušinių gyvūnų raštai: Jūsų vaikai dievins šį sąsiuvinį su neryškiais ir spalvingais pliušiniais gyvūnų raštais iš mielų triušių ir lapių. Tai svajingas sąsiuvinis, žadinantis jų vaizduotę ir kūrybiškumą.

2. Lengvas ir sklandus rašymas: Šiame neryškiame sąsiuvinyje yra lygus popierius, leidžiantis rašyti be vargo. Tai puikus pasirinkimas merginoms, kurioms patinka jaustis šiltai ir gražiai.

3. Įrašykite ir pasidaryk pats savo planus: Šis pūkuotas užrašų knygelė mergaitėms yra labai funkcionalus, nes galite parašyti dienos dienoraštį, užsirašyti savo kelionę ir patirtį bei pritaikyti jį lipdukais, nuotraukomis ir piešiniais.

4. Lengvas ir kompaktiškas: šis pliušinis nešiojamasis kompiuteris idealiai tinka jūsų kelionėms ar kasdieniam gyvenimui. Tai lengva laikyti ir nešiotis. Šiame pūkuotame sąsiuvinyje galite parašyti viską, ko norite.

5.Nuostabi dovana: Šis pūkuotas žurnalas yra puiki dovana visiems, kurie mėgsta užsirašyti, ypač studentams ir vaikams.Naudodami šį pliušinį žurnalą galite lengvai ir laimingai įrašyti savo gyvenimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai