Stalo žaidimai vaikams 3D gyvatės Pakilimų ir nuosmukių kopėčios Šeimos kauliukų žaidimai Rinkinys Kelioninis stalo žaidimas Mokymasis ir lavinimas Žaislai Bo

€4.39 €6.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Su ryškiai iliustruotais personažais, stora žaidimų lenta ir lengvu, lengvai nešiojamu dizainu tai puiki dovana keliaujantiems vaikams. Be to, tai suteikia valandų valandas pramogų, kai žaidėjai lenktyniauja į viršų, vengdami čiuožyklų ir laipiojimo kopėčiomis.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Maze Snakes and Ladders Board Game

Medžiaga: ABS

Gebėjimų ugdymas: emocinis, vizualinis, intelektinis vystymasis

Svoris: 370g

Dydis: (apytiksliai)25 * 25 * 3cm / 9.84 * 9.84 * 1.18 colių

Sąrašas:

Šachmatų lenta*1

Maži rutuliukai*4

Takelis*3

Kauliukai*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Tobulinkite vaiko smulkiąją motoriką: pasilepinkite linksmais ir lavinančiais įgūdžių ugdymo žaidimais - gyvatėmis ir kopėčiomis, kad pamatytumėte, kaip jūsų vaikas patobulino smulkiąją motoriką ir rankų bei akių koordinaciją.

2.Žaidimų vadovai: Šis edukacinis žaidimas su ryškiai iliustruotais personažais ir žaidimo vadovais suteikia vaikams smagų būdą lavinti problemų sprendimo, skaičiavimo ir strategijos įgūdžius.

3.Išskirtinis stabilumas: Šis gyvačių ir kopėčių stalo žaidimas, turintis tvirtą ir patvarią žaidimo lentą ir tvirtas dalis, sukurtas taip, kad tarnautų ilgus metus nepertraukiamai linksmindamasis su šeima ir draugais.

4.Patogios pramogos: Pakelkite savo žaidimo patirtį į kitą lygį su šiuo nešiojamu gyvačių ir kopėčių žaidimu, kurį galima žaisti bet kurioje vietoje ar bet kuriuo metu. Lengvas ir lengvai nešiojamas, jis puikiai tinka pramogoms keliaujant su šeima ar draugais

5.Mokymasis tapo žaismingas: gyvatės ir kopėčios yra puiki dovana vaikams ir suaugusiems mėgautis kartu. Derindamas strategiją, skaičius ir sėkmę, šis žaidimas suteikia valandų valandas pramogų.Puiki dovana socialiniams renginiams, tokiems kaip gimtadieniai, Kalėdos ar vaikų diena.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai