M-vave Gitaros efekto pedalai Mini Universe skaitmeninis reverbo pedalas 9 Reverb Effects Room/Shimmer/Lofi/Spring Reveb True Bypass

€33.85 €58.37

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Effects Processors
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - cuvave

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto pardavimo taškai

9 reverbo efektai, įskaitant kambarį / salę / plokštelę / pavasarį / mirgėjimą / debesį / žydėjimą / bangavimą / Lofi reverbo efektą

Kelios maitinimo sąsajos: Dvi maitinimo šaltinio sąsajos, USB arba DC 9V adapteris, kurios tinka skirtingiems scenarijams.

Lengvas valdymas: MINI-UNIVERSE turi aiškų ir paprastą naudoti sąsajos dizainą, kuris leidžia greitai pradėti. Intuityvus valdymo išdėstymas ir paprasta sąsaja leidžia lengvai reguliuoti garsą, todėl galite daugiau dėmesio skirti kūrimui ir našumui.

Ekonomiškas: Nors MINI-UNIVERSE siūlo tono patirtį, panašią į klasikinius efektus, ji yra prieinama ir siūlo išskirtinį kainos ir kokybės santykį. Tai leidžia daugiau muzikantų ir kūrėjų pasiekti aukštos kokybės reverbo efektus ir lengvai pasiekti savo musi

Analoginis aidėjimo gitaros pedalas 9 reverb tonai mini pedalas grynas analoginis procesorius metalinis dėklas elektriniam boso muzikos instrumentui

Funkcijos:

1. Aptakus metalo dizainas: pagerinkite savo gitaros veikimą naudodami šį skaitmeninį reverbo pedalą. Jo aptakus metalo išorės dizainas suteikia jūsų sąrankai rafinuotumo.

2. Universalūs reverbo tonai: tyrinėkite galimybių pasaulį su 9 skirtingais reverbo režimais, tinkančiais įvairiems muzikos stiliams ir instrumentams. Nuo subtilios atmosferos iki plačių aidėjimų – šis gitaros efekto pedalas siūlo platų universalių tonų asortimentą, kad pakeltų jūsų garsą.

3. Didelio našumo skaitmeninių signalų procesorius: patirkite išskirtinius aidėjimo efektus dėl didelio našumo skaitmeninio signalo procesoriaus. Šis analoginis aidėjimo gitaros pedalas suteikia išsamius ir niuansuotus reverbus, o aparatinės įrangos apėjimo funkcija užtikrina skaidrų garsą be jokių spalvų.

4.Intuityvi ir patogi vartotojo sąsaja: "Mini pedal pure" analoginis procesorius turi aiškią ir patogią sąsają, leidžiančią greitai ir lengvai valdyti. Intuityvus valdymo išdėstymas ir paprasta sąsaja leidžia be vargo reguliuoti garsą, todėl galite susirūpinti savo kūrybiškumu ir našumu.

5. Kompaktiškas ir nešiojamas: dėl kompaktiškos formos faktoriaus šis elektrinės gitaros reverbų efektų pedalas sukurtas taip, kad jį būtų lengva nešioti. Dėl mažo dydžio jis gali tilpti į ribotas erdves, todėl tai puikus pasirinkimas gastroliuojantiems muzikantams ir menininkams, kuriems reikalingas galingas garso palaikymas, kad ir kur jie eitų.

Specifikacijos:

Kilmės šalis: žemyninė Kinija

Spalva: Mėlyna

Medžiaga: cinko lydinys

Dydis: 112 * 68 * 40mm / 4.37 * 2.65 * 1.56 colio

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai