Gėlavandenės žvejybos ritė Jūros muselinė žvejybos ritė Nešiojama džigavimo ar masalo žvejybos ritė rezervuarams Paplūdimio upės ir žvejyba valtimis

€0.95 €1.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Fishing Reels Type - Pre-Loading Spinning Wheel
  • Origin - Mainland China
  • Position - Management Field

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Besisukanti žvejybos ritė puikiai tinka visiems žvejybos entuziastams! Atlikus paprastą operaciją, išleidimo jungiklis automatiškai atsidarys ir padės pakartotinai ieškoti žuvies sluoksnio žemyn.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Fishing Reel

Žvejybos rato rankenos kryptis: dešinės pusės tipas

Taikomos meškerės: poledinė žūklė, "pasidaryk pats" modifikuotos rankinės meškerės

Guolių skaičius: 2 velenai

Savybės: lygus, lengvas, patvarus

Apskritimo skersmuo: apie 5.5cm / 2.16 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Žvejybos ritė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugus naudoti: Paprastu rankenos paspaudimu "Surf Fishing Reel" išleidimo jungiklis atleis ir užtikrins saugią, vientisą apvijų patirtį.

2. Patogus vartotojui: be vargo perduokite savo vienu mygtuko paspaudimu.Šis žvejybos ritės vidurinės rankenos išleidimo jungiklis automatiškai atleidžia, todėl nereikia sudėtingų reguliavimų ir išvengiama nemalonių raizginių.

3. Nešiokitės patogiai: Dėl lygaus ir tvirto dizaino ši maža žvejybos ritė gali būti patogiai supakuota į kuprinę ir leidžia padaryti pertrauką, kad ištirtumėte žuvų sluoksnius.

4. Plačiai taikoma: Ši žvejybos ritė tinka žvejybai vandenyno valtimis, žvejybai vandenyno uolose, žvejybai vandenyno paplūdimyje ir kitiems žvejybos scenarijams. Jis gali susidoroti su įvairių rūšių žuvimis ir vandens sąlygomis, suteikdamas patogumo ir malonumo jūsų žvejybos patirčiai.

5. Universalus dizainas: Mūsų žvejybos ritė gali pasigirti daugiafunkciu, lygiu ir lengvu, patvariu dizainu. Jis idealiai tinka žvejybai ant ledo ir plaustų, suderinamas su "pasidaryk pats" modifikuotomis rankinėmis meškerėmis ir puikiai tinka naudoti su jūsų poledine meškere.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai