-50-110 laipsnių W1209 Skaitmeninis termoato temperatūros reguliavimo jungiklis 12V + jutiklis "pasidaryk pats" elektronika

€1.02 €1.13

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model - does not apply
  • Condition - New
  • MPN - does not apply
  • Origin - Mainland China
  • Type - Voltage Regulator
  • Country/Region of Manufacture - China
  • module number - W1209 Digital
  • module number1 - digital temperature controller
  • type - w1209 led digital thermostat
  • module number2 - temperature controller 12v

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aukciono pavadinimas bus čia!

Aprašymas:

Modelis: W1209

Šviesi spalva: mėlyna

Temperatūros reguliavimo režimas: ĮJUNGTA / IŠJUNGTA

Temperatūros diapazonas: -50-110 °

Rezoliucija Kai temperatūra yra 0,1, skiriamoji geba yra -9.9 ~ 99.9, kitas temperatūros segmentas yra 1

Kontrolės tikslumas: 0,1

Histerezės tikslumas: 0,1

Atnaujinimo dažnis: 0.5S

Apsauga nuo aukštos temperatūros 0-110°

Maitinimo įtampa: 12V

nuolatinei srovei Statinė srovė: ≤ 35MA, pritraukite srovę ≤ 65MA

Išėjimo įtampa: 12V

nuolatinei srovei Išėjimo galia: 10A relė

Matavimo įvestis: NTC (10K 0.5%) Vandeniui atsparus jutiklis

Aplinkosaugos reikalavimai: -10 ~ 60° Drėgmė 20% -85%

Dydis: 48x40mm (LxW)

Kiekis: 1 rinkinys

Komplektą sudaro:

1 x W1209 skaitmeninis temperatūros valdymo jungiklis

1 x Jutiklio kabelis

Jūsų prekės aprašymas bus patalpintas čia. Jei norite, galite naudoti HTML.Šrifto tipas, stilius ir spalva yra iš anksto apibrėžti, tačiau juos galima perrašyti elemento aprašymo lange. Prekių aprašai gali būti tiek, kiek norite, nes šablonų dydis bus pakeistas, kad atitiktų jūsų aprašų ilgį.

Čia bus įterpta jūsų mokėjimo informacija. Mokėjimo skiltį galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite išsamios mokėjimo informacijos, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įtraukta jūsų pristatymo informacija. Galite sukurti skyrių Siuntimas kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo.Jei neturite išsamios pristatymo informacijos, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įtrauktos jūsų pardavimo sąlygos. Pardavimo sąlygų skyrių galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite pardavimo sąlygų, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įterpta jūsų informacija apie mus. Skyrių "Apie mus" galite sukurti kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite informacijos apie mus, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Čia bus įterpta jūsų Susisiekite su mumis informacija.Galite sukurti skyrių Susisiekite su mumis kaip pardavėjo išsamios informacijos dalį iš pardavėjo išsamios informacijos puslapio, esančio skirtuke Profiliai.Sukūrę išsamią pardavėjo informaciją, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų skelbimą sąrašo puslapyje, šalia šablono pasirinkimo. Jei neturite informacijos Susisiekite su mumis, ši skiltis bus pašalinta iš šablono.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai