Flip Scoreboard Tabletop Score Flipper Football Flip Score Keeper for Basketball Volleyball Tennis Sports 6 Digits Scoreboard

€8.68

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Other
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Flip Scoreboard Tabletop Score Flipper Football Flip Score Keeper for Basketball Volleyball Tennis Sports 6 Digits Scoreboard

Funkcijos:

* Pagaminta iš vandeniui atsparių medžiagų, įskaitant PVC ir storą popierių su vandeniui atsparia membrana, todėl puikiai tinka sportui lauke.

* Trikampio pagrindo dizainas užtikrina stabilumą, todėl galite sutelkti dėmesį į žaidimą.

* Su 6 skaitmenimis ir tamsiai pilkomis mažesnėmis rezultatų atverčiamomis kortelėmis mūsų rezultatų suvestinę lengva skaityti iš didelių atstumų.

* Puikiai tinka bet kokiam vidaus ar lauko sportui, įskaitant tenisą, krepšinį, beisbolą, softbolą, tinklinį, futbolą, ledo ritulį, stalo tenisą ir kt. Tai taip pat puikiai tinka kiemo žaidimams kaip stalo rezultatų suvestinė.

* Sukurtas taip, kad būtų lengvai nešiojamas ir gali būti dedamas ant bet kokio lygaus paviršiaus. Kabliukai ir plastikiniai žiedai leidžia lengvai apversti skaičius, o rezultatų suvestinė gali sugriūti, kad būtų lengva nešiotis.

Specifikacijos:

Medžiaga: minkštas PVC, ABS

Išskleidimo dydis: 38 * 20 * 22 cm / 15 * 7.9 * 8.7 col.

L skaitmenų kortelė (0–9) Dydis: 14 * 5 cm / 5.5 * 2 col.

S skaitmenų kortelė (0–7) Dydis: 5 * 8cm / 2.0 * 3.1in

Komplektą sudaro:

1 * Rezultatų suvestinė

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai