Grynųjų pinigų vokų segtuvas A7 Makarono spalvos pinigų segtuvas Grynųjų pinigų laisvų lapų ilgalaikio pinigų segtuvas Nešiojamas biudžetinis segtuvas

€8.41 €23.37

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Money Binder Organizer for Cash
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dydis, kad tilptų į krepšį ar kišenę, puikiai tinka keliaujant. Nebijo vandens purslų ar dėmių, jis atlaiko visas oro sąlygas. Galite reguliuoti jo storį ir turinį pagal savo poreikius ir saugoti kredito ar narystės korteles.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Cash Envelope Binder

Sudėtis: aukštos kokybės kaklaraiščiais dažyta PU oda

Svoris: A7 | Apie 128 gramai

Pakuočių sąrašas:

1 * Grynųjų pinigų vokų segtuvas

8 * užtrauktukas

1*raidės lipdukas

12* Biudžeto kortelė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Mados dizainas: Mūsų pinigų segtuvo organizatorius gryniesiems pinigams siūlo macaron spalvos mados dizainą su stilingais ir smagiais raštais, kurie tikrai pasuks galvą. Šis lengvas ir praktiškas segtuvas puikiai tinka lauke ir gali lengvai tilpti į jūsų krepšį ar kuprinę, patenkindamas jūsų individualius organizacijos poreikius.

2.Lengva valdyti finansus: "Money Binder Organizer for Cash" sukurtas taip, kad suteiktų jums patogų ir kompaktišką būdą valdyti savo finansus. Tokio dydžio, kad tilptų į krepšį ar kišenę, jis leidžia įrašyti pajamas ir išlaidas lauke, užtikrinant, kad jūsų biudžetas išliks tinkamas, o santaupos augs.

3.Ideali apsauga: Šis pinigų rišiklio organizatorius gryniesiems pinigams yra pagamintas iš aukščiausios kokybės vandeniui atsparių medžiagų, kurios atsparios vandens purslams ir dėmėms. Jį galite užtikrintai naudoti bet kokiomis oro sąlygomis. Patvarus ir lengvai valomas, jis užtikrina ilgalaikę jūsų grynųjų pinigų apsaugą.

4. Adaptyvi organizacija: Mūsų pinigų segtuvų organizatoriaus palaidų lapų dizainas leidžia lengvai pritaikyti ir pritaikyti apskaitos knygą pagal savo konkrečius poreikius. Lengvai pridėkite arba pašalinkite puslapius, suteikdami lankstumo suasmeninti storį ir turinį. Puikus sprendimas pritaikytam jūsų finansų organizavimui.

5.Kortelių lizdo dizainas: Pinigų segtuvo organizatorius dangtelio vidinėje pusėje turi banko kortelių lizdą, kurį patogu naudoti apskaitoje. Taip pat galite išsaugoti savo kredito ar narystės kortelę kortelės lizde, kad galėtumėte lengvai juos pasiekti bet kuriuo metu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai