spaustuko stiliaus lipnūs kabliukai Skaidrūs lipnių lipdukų kabliukai automobilio apsaugai užspausti Kick Mat Skaidrūs maži lipdukų klijų kabliukai

€6.79

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - Plastics
  • Item Type - Fastener & Clip
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Lipnūs kabliukai priima PVC struktūrą ir lipnius klijus. Jie yra atsparūs vandeniui, alyvai, patvarūs, lengvai valomi ir labai patvarūs.

Montavimo atsargumo priemonės:

1: Nelieskite klijų pirštais, nuplėšę pagrindo plėvelę

2 Po prilipimo

reikia stipriai paspausti 3. Spaustuko kraštas turi būti tvirtai pritvirtintas be jokių skylių

Specifikacijos:

Pavadinimas: Transparent Adhesive Sticky Hooks

Medžiaga: PVC

Dydis: Apie 4 * 6 cm / 1.57 * 2.36 colių

Funkcijos:

Gera kokybė

Spaustuko stilius

Nepalikite žymių

Pakuočių sąrašas:

Skaidrus lipnus lipnus kabliukas *1 rinkinys (įskaitant 10 dalių)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Geros kokybės - virtuvės lipni kabliukai, naudojant PVC struktūrą ir lipnią klijų medžiagą, yra geros kokybės. Jie yra atsparūs vandeniui, alyvai, sunkūs, lengvai valomi ir patvarūs.

2.Clamp Hooks - Nėra nerūdijančio plieno medžiagų, naudojamų spaustuko stiliaus lipniems virtuvės kabliukams. Jie naudoja tarpo struktūrą, kad tvirtai prispaustų ir laikytų automobilio kilimėlius, kabelius, laidus ar kitus namų apyvokos daiktus.

3. Lengva valyti - Po to, kai skaidrūs lipnūs sieniniai kabliukai naudojami ilgą laiką ir norite juos nuplėšti, galite lengvai juos išvalyti, nes jie nepalieka žymių.

4. Platus naudojimo spektras - Lipnius lipnius durų kabliukus galima montuoti ant spintų, knygų lentynų, vitrinų, spintų, sienų, durų ar stiklinių langų, kad būtų galima pakabinti vonios aksesuarus, duomenų kabelius, namų dekorą, krepšius ir pan.

5. Paprastas valdymas - spaustuko stiliaus lipnūs kabliukai vonios kambariams. Jums nereikia įrankių kabliukams įdiegti. Tiesiog priklijuokite juos ir išspauskite papildomą orą ir procesas bus atliktas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai