Lauko oro cirkuliacijos automobilio stilius Nešiojamas automatinis svyruojantis aušinimo ventiliatoriaus ventiliatorius su spaustuku Mini elektrinis mažas triukšmas

€10.66 €26.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - LJHDFY
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Svyruojantis automatinis ventiliatorius prijungiamas tiesiai prie jūsų automobilio cigarečių žiebtuvėlio, todėl jums nereikia jokių baterijų! Šis ventiliatorius idealiai tinka automobiliams, sunkvežimiams, autobusams, visureigiams, valtims ir kitoms pramoginėms transporto priemonėms.

Daugiau jokio tvankumo automobilyje! Laikykite orą cirkuliuojantį su šiuo svyruojančiu ventiliatoriumi, kai įmontuoto automobilio ventiliatoriaus tiesiog nepakanka.

Veikia nuo jūsų automobilio aksesuarų lizdo ir suteikia vėsų palengvėjimą net karščiausiomis dienomis. Naudokite su savo automobilio oro kondicionieriumi, kad padėtumėte oro srautui, arba naudokite atskirai.

Lengvas ir nešiojamas, tinkamas namams, biurui, laukui, kelionėms, bendrabučiui ir stovyklavimui. 4 ventiliatoriaus mentės oro aušinimo ventiliatorius, gali būti dedamas ant stalo ir nukirptas ant laikiklio, atsikratyti šilumos ir atnešti vėsą.

Jis veikia mažai triukšmo ir lengvas, tinka automobiliui, bendrabučiui, biurui, miegamajam, svetainei, kelionėms ir stovyklavimui.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Dydis:Kaip parodyta

paveikslėlyje Spalva: juoda / mėlyna

Įtampa: 8 colių 12V

Įtampa: 10 colių 12V

Įtampa: 8 colių 24V

Įtampa: 10 colių 21V

Gaminys: Vėjo greitis: 2 pavara.

Komplektą sudaro:

1x automobilio svyruojantis ventiliatorius

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai