Mieli ledų kūgio žymekliai ir žymeklių rinkinys, įvairiaspalviai rašikliai, kuriuos lengva naudoti, gerai pagaminti

€3.62 €5.18

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Akį traukiantys žymekliai: Šis 6 dalių įvairiaspalvių žymeklių rinkinys yra supakuotas į naujovišką ledų kūgio formą, kuri patrauks jūsų dėmesį. Kiekviena šio rinkinio detalė, sukurta taip, kad veiktų ir kaip smagus dekoratyvinis daiktas, ir kaip praktiška paryškinimo priemonė, žada pamokų laiką padaryti įdomesnį tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Skaitymo reikmenys: Puikiai tinka pabrėžti svarbias teksto dalis ir pabrėžti pagrindinius dalykus skaitymo ar biuro darbų metu. Šie spalvingi žymekliai sukurti taip, kad padėtų jums efektyviau susikaupti, suprasti ir atsiminti. Jie gali būti naudojami žymėjimams knygose, dokumentuose ar užrašų knygelėse.

Universalūs graffiti žymekliai: Lengvi ir kompaktiški, šie žymekliai tarnauja kaip universalūs grafiti žymekliai, skirti išreikšti jūsų meninę pusę.Tinka naudoti visoms amžiaus grupėms, jie gali būti naudojami kaip funkcionalios kanceliarinės prekės arba norint pridėti spalvų purslų prie jūsų papuoštų logotipų ir iškarpų knygų.

Lengvas sukibimo dizainas: Unikalus, plokščias ir platus šių žymeklių kėbulo dizainas suteikia vartotojui lengvą sukibimą. Jų ergonomiška konstrukcija sumažina rankų nuovargį, užtikrina patogų naudojimą ilgą laiką. Puikiai tinka asmeniniam naudojimui, taip pat dovanoms ir dovanoms vakarėliuose ar edukaciniuose renginiuose.

Aukštos kokybės ABS: Mūsų įvairiaspalviai grafiti žymekliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės ABS medžiagos, kad būtų patvaresni. Jie puikiai tinka įvairioms programoms, įskaitant "pasidaryk pats" projektus, "scrapbooking", meno užsiėmimus, darbą ir daug daugiau. Puikūs patarimai suteikia sklandžią, aukštos kokybės rašymo ar piešimo patirtį, padedančią išlaisvinti kūrybiškumą.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

6 x žymekliai

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai