Matavimo juosta Ištraukiama liniuotė su savaiminiu užsifiksavimu ir atitraukimo valdymu Ergonomika Plokščias matavimo matas Namų reikmenys audiniui Pasidaryk pats

€7.58 €15.18

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Folded - Yes
  • Type - Ruler
  • Model Number - Small Tape Measure
  • Material - Metal
  • Origin - Mainland China
  • Promotion Ruler - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis matavimo priemonė pagaminta iš sutirštinto anglinio plieno, kad būtų patvarus ir tikslus. Jis turi ištraukiamą dizainą ir diržo spaustuką, kad būtų lengva nešiotis. Jis yra daugkartinio naudojimo ir tinkamas įvairiems statybos projektams.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS ir plienas

Ilgis: apie 3/5/10m /9.84/16.40/32.8feet

Spalva: Juoda

Pakuočių sąrašas:

1 * plieninė matavimo priemonė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Naudokite paprastai: Nebereikia kovoti su laisvomis ar susivėlusiomis juostomis. Šis matuoklis turi savaime užsifiksuojantį mygtuką, kuris tvirtai laiko juostą vietoje. Galite matuoti užtikrintai ir tiksliai. Norėdami atsukti juostą atgal, dar kartą paspauskite mygtuką.

2. Patikimas skaitymas: Galite įsitikinti, kad šis matuoklis kiekvieną kartą pateikia tikslius ir aiškius rodmenis dėl 3 metrų anglinio plieno ašmenų, kurie išlieka tiesūs ir nesilenkia.

3.Platus naudojimas: Dėl aptakaus juodo dizaino šis matuoklis puikiai atrodo ir patogiai jaučiasi rankoje. Jis turi guminę rankeną, kuri neleidžia slysti, ir išlenktą dėklą, kuris priglunda prie delno. Ši matavimo priemonė yra ne tik funkcionali, bet ir madinga.

4. Lengva nešiotis: Šis matuoklis turi nailono virvę ir metalinį spaustuką, kurie padeda tiksliai ir lengvai išmatuoti. Jis taip pat yra kompaktiškas ir nešiojamas, todėl galite jį pasiimti su savimi bet kokiai užduočiai atlikti.

5. Patogus pakartotinis naudojimas: Pagamintas iš dilimui atsparios medžiagos ir atsparus kritimui, šis matavimo priemonė turi sustiprintą ABS apvalkalą, kuris gali atlaikyti pakartotinį naudojimą ir garantuoti tikslias priemones.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai