Naujas kelioninis skėtis Automatinis Atviras ir uždaras kompaktiškas skėtis Sulankstoma apsauga nuo saulės Skėtis Lengvas nešiojamas skėtis

€13.31 €27.16

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Automatinis atidarymas ir uždarymas] Mūsų skėtis lengvai atsidaro ir užsidaro viena ranka, tiesiog paspauskite rankenos mygtuką. Norint pasiekti automobilius ir pastatus, nereikia sudėtingo rankinio valdymo, taupant laiką ir energiją.

[Neperšlampamas, atsparus vėjui ir tvirtas] Skėčio audinys pagamintas iš didelio tankio vandeniui atsparaus smūgio audinio su patobulinta vinilo danga, o 12 kaulų vėjui atsparus dizainas yra tvirtas ir patvarus, o tai padidina stabilumą ir efektyviai atlaiko vėją ir lietų.

[Didelis skėčio paviršius] Sulankstomo skėčio skersmuo atidarius yra apie 103 cm/40,5 colio, o didelis paviršius tinka naudoti 1-2 žmonėms vienu metu.

[Informacija apie dydį ir nešiojamas] Sulankstomas skėtis yra apie 103 cm / 40,5 colio skersmens atidarius, 28 cm / 11 colių ilgio, kai sulankstomas, ir 33 cm / 13 colių bendro ilgio, kai jis sulankstytas, jis yra kompaktiškas ir nešiojamas, lengvai laikomas automobiliuose, portfeliuose, kuprinėse, kelioniniuose krepšiuose ir kituose daiktuose.

[Universalus] Mūsų vėjui atsparus skėtis tinka ne tik kasdieniam naudojimui, bet ir idealiai tinka kelionėms, stovyklavimui, žvejybai, žygiams pėsčiomis, medžioklei, laipiojimui, bėgiojimui ir kitai veiklai, tinka vyrams, moterims, paaugliams ir vaikams.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Travel Umbrella

Spalva (pasirinktinai): raudona, mėlyna, juoda

Skėčio audinys virš klijų: juodi klijai

Skėčio audinio medžiaga: smūginis audinys

Centrinė lazdelės medžiaga: geležis

Dydis: Atidarius skersmuo po sulankstomu skėčiu yra apie 103 cm / 40,5 colio.

Skėčio ilgis po sulankstymo yra apie 28 cm / 11 colių

Bendras skėčio ilgis po sulankstymo yra apie 33 cm / 13 colių

Nata:

1. Tarp paveikslėlio ir faktinės prekės spalvos gali būti nedideli skirtumai. Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

2. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

1 x Kelioninis skėtis

Vėjui atsparus lietaus skėtis, automatinis atviras ir uždaras kompaktiškas skėtis, sulankstomas apsaugos nuo saulės skėtis, lengvas nešiojamas skėtis, sulankstomas skėtis lietui

Visi atsiliepimai

Susiję produktai