Office dedikuotas saulės skaičiuotuvas studentas didelis elektroninis kompiuteris 12 bitų dvigubo maitinimo šaltinio skaičiuoklė

€4.71

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pastaba: saulės energija (baterija nesiunčiama)

Apžvalga

Esminė informacija

Taikomas akumuliatoriaus tipas: dvigubas maitinimo šaltinis

Stilius:Mokslinis

Maks.Skaitmenys:12

Maitinimo šaltinis: dviguba galia

Medžiaga: plastikas, plastikas

Naudojimas: mokslinis skaičiuotuvas

Modelio numeris: JSQ-JX-003

Kilmės vieta: Džedziangas, Kinija

Raktinis žodis:Mokslinis skaičiuotuvas Studentas

Svoris:0.3kg

* [Didelis 12 skaitmenų ekranas] LCD ekrano displayeris aiškiai rodo didelius skaičius, todėl jį lengva skaityti iš tolo, jis yra išdėstytas ir estetiškas. Maksimalus palaikymas 12 skaitmenų ekranas.

* [Dual Power Design] "Hinikia" mielas skaičiuotuvas naudoja ir maitinimo plokštę, ir akumuliatoriaus energiją. Jis gali ir toliau dirbti

gerai apšviesta aplinka, tai paprastas ir be rūpesčių partneris.

* [Jautrūs ir dideli mygtukai] "Hinikia" elektroninis stalinis skaičiuotuvas priima mokslinį didelių mygtukų dizainą, kuris gali padėti jums dirbti greičiau, efektyviau ir patogiau.

* [Mulit-Function] Pridėti, atimti, dauginti, dalyti, atgalinis klavišas, bendra suma, CE, %, M+/M-/MRC, ON/AC mygtukas ir automatinis "Powr-Off Hinikia" darbalaukio skaičiuotuvas išsijungs maždaug po 6 minučių neveikos.

* [Specifikacija ] ABS medžiaga, dydis 5.7 x 4.7 x1.8 In, svoris 4 Oz.Neužima daug vietos ant stalo, tačiau jis yra pakankamai didelis, kad juo būtų patogu naudotis, tinka verslui, biurui, namams, mokyklai ar bet kam, kam reikia retkarčiais atlikti bet kokius skaičiavimus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai