2vnt Galinės bagažinės skėčių kabliukai daugiafunkcis automobilis bagažinės organizatorius saugojimo kablys mažas automobilio bagažinės organizatorius laikiklis

€2.71 €5.42

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - Plastics
  • Item Type - Fastener & Clip
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas

Automobilio bagažinės skėčio laikiklis gali būti plačiai naudojamas automobilio salone, kad jūsų automobilis būtų tvarkingas. Pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagos, jis yra patvarus ir praktiškas ilgalaikiam naudojimui.

Specifikacijos

Pavadinimas: Car Trunk Umbrella Holder

Medžiaga: PP

Svoris: apie 13g (vienas)

Matmenys: apie 3.39 x 2.05 x 1.14 colių (86 x 52 x 29mm)

Spalva: Juoda

Tinkama vieta: Automobilio bagažinė, netinka modeliui - visureigis

Pakuočių sąrašas

2 x Automobilio bagažinės skėčių laikikliai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Tvirta medžiaga: automobilio bagažinės skėčio laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagos, kuri yra patvari ir praktiška ilgalaikiam naudojimui. Jis lengvai nesulūžta ir nesulūžta.

2. Daugkartinis naudojimas: plačiai naudojami galiniai bagažinės skėčių kabliukai. Jis efektyviai išnaudoja automobilio bagažinės erdvę ir saugo skėčius, meškeres, rankines ar pirkinių krepšius.

3.Patogu naudoti: automobilio bagažinės skėčio spaustuką galima montuoti be įrankių ir lengvai nuimti. Prašome nekabinti trapių ir sunkių daiktų ant kabliukų.

4. Laikykite švarą: automobilių mažų skėčių kabliukai yra praktiški ir patogūs. Jis gali būti montuojamas daugumoje automobilių, nepriklausomai nuo plieno plokštės pločio. Tai užtikrina, kad jūsų automobilis būtų tvarkingas.

5. Praktiniai kabliukai: Skėčio laikymo kablys yra priedas, plačiai naudojamas automobilių salonuose. Jis neleidžia daiktams siūbuoti pirmyn ir atgal ir yra labai saugus bei patogus naudoti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai