1 vnt 100-200 mm oro išleidimo grotelės 304 nerūdijančio plieno apvalios šepetėlio galvutės išorinės išmetimo ventiliatoriaus sienos dangtis Lietaus dangtelis Oro išleidimo anga

€30.22 €100.75

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

* visiškai naujas ir aukštos kokybės

*Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, patvari ir praktiška naudoti

* Visiškai nauja nerūdijančio plieno bulių nosies sienelių ventiliacija su grotelėmis nuo vabzdžių, žaliuzėmis, varžtų tvirtinimo detalėmis, laikiklio spaustukais ir sandarikliu.

* Labai paprasta įdiegti ir naudoti, montuodami

mūvėkite pirštines * Ši nerūdijančio plieno sienų ištraukimo angos išleidimo anga turi ploną tinklelį, kad apsaugotų kenkėjus, ir oro sandariklį, kad būtų išvengta nepageidaujamo nuotėkio ir grimzlės.

* Idealiai tinka visoms džiovykloms, ventiliacijos vamzdžiams / žarnoms, vonios angoms ir ištraukikliams, oro kondicionavimo įrenginiams, virtuvės ventiliatoriams ir ventiliacijos angoms, visoms namų sieninėms angoms, šilumos perdavimo ir vėdinimo sistemoms, dujų ir elektriniams džiovintuvams, viryklės gaubto ištraukikliams.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabras

Dydžių diagrama: 60mm / 70mm / 80mm / 100mm / 110mm / 120mm / 130mm / 150mm / 160mm / 170mm / 180mm / 190mm / 200mm / 250mm / 300mm

Pakuote sudaro:

1 * Oro išleidimo grotelės

Pastaba:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai