Nerūdijančio plieno šveitikliai didelio našumo puodų šveitikliai su rankena, valymo šepetėlio plovimas indams

€3.83 €6.08

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nerūdijančio plieno šveitikliai didelio našumo puodų šveitikliai su rankena, valymo šepetėlio plovimas indams

[Ergonomiškas dizainas] Puodų šveitiklių rankena yra ergonomiškai suprojektuota su išgaubtu viršumi, kurį lengva suimti, patogu ir patogu laikyti. Plieninės vilnos šveitiklis su rankena apsaugo jūsų rankas nuo dėmių ir valymo skysčių, neleidžia delnams panirti į nešvarų vandenį.

[Lengva valyti] Nerūdijančio plieno šveitiklius puodams ir keptuvėms lengva valyti ir šveisti dėmes ir riebalus ant ketaus keptuvės, taip pat jie gali lengvai pašalinti rūdis nuo keptuvės dugno, todėl ji yra naujesnė nei anksčiau. Indų šveitiklį su rankena galima naudoti su plovikliu, kad greičiau pašalintumėte riebalų dėmes.

[Aukščiausios kokybės medžiaga] Nerūdijančio plieno šveitiklis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, vielos austas tinklelis yra sandariai suvyniotas, tvirtas, jį nelengva deformuoti ir atlaisvinti.Nerūdijančio plieno šveitimo šepetėlis pašalina įsisenėjusias dėmes, yra lengvai valomas ir ilgai tarnauja.

[Platus taikymas] Nerūdijančio plieno šveitiklis su rankena puikiai tinka naudoti virtuvėje, vonios kambaryje, garaže ar lauke, tinka plauti keptuves, puodus, groteles, kepimo indus, lėkštes, kriaukles, gartraukius, maišytuvus, plyteles, grindis ir kt. Nerūdijančio plieno šveitimo šepetys yra gera pagalba atliekant namų ruošos darbus, lengvai pašalinant kietas dėmes ir riebalus.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

2 x Šveitiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai