Dog Pooping In Beautiful Place Calendar 2024, Funny Wall Art Gag Humoro dovanų išdaigų kalendorius,Dovanų kalendorius Kalėdoms 25X19cm

€12.19 €20.32

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Dogs Shit In Beautiful Places 2024 Calendar] Poop dog sieninis kalendorius siūlo 12 mėnesių datas, nuo 2024 m. sausio iki 2024 m. gruodžio , apimančias metinį planavimą. Mielas šūdo šunų peizažas yra puiki, ypatinga ir smagi balto dramblio dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

[Tobula dovana] Tai puiki dovana Kalėdoms, gimtadieniams, jubiliejams ar maloniai staigmenai. Visi visus metus dėkoja už šią apgalvotą dovaną. Kalendorius yra puiki dovana tiems, kuriems sunku nusipirkti, ir tai puiki paskutinės minutės dovanos idėja.

[Juokingas šunų dizainas] Smagus šuns natūralus pašaukimo elgesys ir aiškus atspaudas žaliais tonais papildo jūsų gyvenimą. Dėl lygaus, blizgaus aukščiausios kokybės popieriaus šis "poop dog wall calendar 2024" dovana tampa dar aukščiausios klasės ir traukia akį.

[Erdvus rašymo kambarys] 2023–2024 m. "Poo Calendar" turi 11x 8.5inch dienos bloką, pakankamai didelį, kad būtų galima užsirašyti susitikimus, įvykius, įvykius ir priminimus. Kalendoriaus nuorodos ir pažymėtos praėjusių ir ateinančių mėnesių šventės leidžia lengvai planuoti nepraleidžiant jokių svarbių datų.

[2024 m. šeimos planuotojo ir dienos organizatoriaus kalendorius] Apgalvotos skylės leidžia smagiam šūdo šunų kalendoriui 2024 lengvai pakabinti ant sienos, dekoratyviai pakabinti jūsų biure, namuose ar mokykloje 12 mėnesių ilgalaikiam planavimui ir ilgiau.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: popierius

Dydis: 25x19cm

Pakuote sudaro:

2 * Kalendorius

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai