Automobilių klijų valiklio lipdukų valiklio purškiklis stikliniams universaliems buitiniams valikliams namų valgomojo viešbučio stiklo durims

€4.46 €8.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Weight - 55g
  • Item Volume - 50ml
  • Model Number - Car Adhesive Remover
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pristatome mūsų efektyvų valymo klijų valiklio purškiklį! Tiesiog purkškite, palaukite kelias sekundes, tada lengvai pašalinkite nešvarumus ar likučius nuo sienų ir paviršių. Saugus naudoti suaugusiems ar vaikams. Įsigykite savo dabar, kad galėtumėte valyti be rūpesčių!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Klijų valiklis

Produkto spalva: skaidri

Produkto dydis: (apytiksliai) 2.8 * 4.8.8 * 9cm / 1.1 * 1.89 * 3.54 colių

Produkto medžiaga: PP

Produkto svoris: apie 55g

Grynasis kiekis]: apie 50 ml

Pakuočių sąrašas:

1vnt * automobilio klijų pašalinimas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Greiti rezultatai: Naudodami mūsų automobilio klijų valiklį, gausite efektyvų valymą, kuris nepažeis dangos. Jis greitai įsiskverbia ir minkština lipdukus, todėl juos lengva nuvalyti per kelias minutes.

2. Patogiai nuimkite klijus iš kairės: Suplakite mūsų automobilio klijų valiklį, tada purškite tiesiai ant bet kokių paviršių užsispyrusiais lipdukais.Palaukite kelias sekundes, tada lengvai nuvalykite šluoste. Mūsų paprasta naudoti formulė yra saugi bet kokiems paviršiams, net stiklui.

3. Galingas ir universalus: atsisveikinkite su nepageidaujamais klijais, derva, batų laku, nešvarumais, riebalais ir vašku ant automobilio. Mūsų galingas daugiafunkcis šalinimo purškiklis padarys jūsų namus švaresnius, o jūsų transporto priemonė spindės kaip niekada anksčiau.

4.Unikali dovana: ieškote universalios dovanos idėjos, kuri išlaikytų automobilius švarius ir blizgančius? Išbandykite šį automobilio klijų valiklį. Jis puikiai tinka Kalėdoms, namų ruošai ir gimtadienio dovanoms suaugusiems ar vaikams ir lengvai pritaikomas / pašalinamas.

5. Platus pritaikymas: atsisveikinkite su lipniu paliktu ant stiklo, metalo, kitų ar medinių paviršių. Puikiai tinka plakatams, lipdukams, etiketėms ir reklamoms viešbučiuose, namuose, valgomuosiuose, prekybos centruose ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai