Y1UB DC9V-60V DCMotor greičio reguliatorių variklis 20A 1200W PWMMotor reguliatoriaus reguliatorius

€1.72 €2.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Patirkite tikslius greičio valdiklius naudodami mūsų DCMotor greičio valdiklius.Naudodami potenciometrą be vargo sureguliuokite DCbrushed variklio greitį, kad galėtumėte sklandžiai ir tiksliai veikti.

Mūsų "PWMMotor" reguliatorius sukurtas taip, kad užtikrintų efektyvų ir patikimą veikimą. Kai įėjimo įtampos diapazonas yra 9–60 V, o išėjimo srovė yra iki 20A, jis gali patenkinti įvairius galios reikalavimus.

Šis "DCMotor" greičio valdiklis, tinkantis tiek "pasidaryk pats" entuziastams, tiek profesionalams, puikiai tinka tiems, kuriems reikia tiksliai reguliuoti greitį savo projektams. Nesvarbu, ar dirbate su robotų, automatikos ar kitomis programomis, šie valdikliai patenkins jūsų poreikius

Jis palaiko sukimąsi pagal laikrodžio rodyklę / prieš laikrodžio rodyklę.pločio moduliacija, reguliuojanti pritemdymą ar greitį, ji visiškai išnaudos maitinimo šaltinį, o grandinė yra labai efektyvi.Jis puikiai tinka variklio greičio reguliavimui valyti, tačiau jo negalima naudoti elektromobiliuose.

Užtikrintai valdykite savo variklio greitį naudodami mūsų DCMotor greičio valdiklius.Dėl kompaktiško dydžio ir lengvo montavimo jis yra universalus pasirinkimas bet kokiems projektams. Atnaujinkite savo variklio našumą šiandien!

Specifikacijos:

Medžiaga: lydinys

Įvesties

Išėjimo srovė: 0-20A

Nuolatinė galia: 1200W

Greičių tipas: PWMtype

reguliavimas Greičio valdymas

Greičių diapazonai: 0–100%

Valdymo dažnis: 25KHZ

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą sudaro:

1x DCMotor greičio reguliatoriai

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai