Mielas animacinis filmas Kalėdų ritės užrašų knygelė Kawaii Kalėdų senelis Briedis Sniego senis Nešiojama užrašų knygelė Mokyklos biuro reikmenys Vaikų kanceliarinės prekės

€0.32 €0.46

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Inside page - 80 sheets 160 pages
  • Model Number - C-69
  • Name - Cartoon Coil Notepad

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

1. Kalėdų temos dizainas: animacinių filmų ritės knygos modelio dizainas yra kupinas stiprios kalėdinės atmosferos, tinkamas kalėdinėms dovanoms ar asmeniniam naudojimui ir gali pridėti šventinę atmosferą.

2. Mini nešiojamas: mažas ir nešiojamas, lengvai nešiojamas, patogus įrašyti svarbius reikalus bet kada ir bet kur, gali būti naudojamas studijoms, darbui ar kelionėms.

3. Aukštos kokybės medžiaga: rinkitės aukštos kokybės aplinkai nekenksmingą popierių, kurio rašymas yra sklandus, nelengvai įsiskverbiantis, nekenksmingas akims, patogus rankų pojūtis ir ilgas tarnavimo laikas.

4. Ritės dizainas: ritės dizainas leidžia nešiojamam kompiuteriui lengviau pasukti puslapius, o tai patogu greitai rasti reikiamą informaciją ir labai pagerina naudojimo patogumą.

5. Daugiafunkcis: jis gali būti naudojamas ne tik įsiminimui, įsiminimui ir dienoraščiams, bet ir kaip paveikslėlių knyga, tinkanti visų rūšių rašymo ir tapybos poreikiams.

Spalva: oranžinė, žalia, mėlyna, raudona

Dydis: 8 * 10.5cm

Medžiaga: plastikas + popierius

Pakuotė: 80 lapų/knyga

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai