Savaime išsilyginantis stalas Akrilo dervos lyginimo lenta Plokščias darbo stalas Daugiafunkciniai meno reikmenys medienos apdirbimo dažų projektams

€19.60 €54.45

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pristatome mūsų epoksidinės dervos išlyginimo lentą! Pagaminta iš patvaraus, skaidraus akrilo, ši lenta užtikrina tobulą lygumą visiems jūsų dervos projektams. Paruoštas naudoti iš karto, nesvarbu, ar esate dervos menininkas, baldų gamintojas ar "pasidaryk pats" entuziastas. Lygus paviršius gali lengvai išvalyti lašančią dervą, todėl valymo procesas bus greitas ir lengvas.

Specifikacijos:

Medžiaga: akrilas

Produkto dydis: (apytiksliai) 29 * 26 cm / 11.42 * 10.24 colių

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

Dervos lyginimo stalas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lygumas garantuotas: Užtikrinkite tobulą lygumą ant dervos išlyginimo stalo naudodami šį įrankį, kuris užtikrina neprilygstamą tikslumą ir tikslumą. Pakelkite savo amatą į aukščiausią lygį naudodami šį būtiną įrankį.

2. Didelio stiprumo medžiaga: Pagaminta iš akrilo dervos, šis išlyginamasis stalas yra patvarus ir jo nėra lengva sugadinti.Jis gali atlaikyti dideles apkrovas ir atsispirti deformacijai.

3. Paruošta naudoti: Pasiekite vientisą dervos meno kūrimą naudodami šią išlyginimo lentelę. Nedelsdami pradėkite padėdami lygio lentą ant savo darbastalio. Nereikia sudėtingo montavimo ar surinkimo. Šis patogus ir paprastas stalas puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams.

4. Daugkartinis naudojimas: Šis dervos lyginimo stalas yra ideali priemonė rankdarbiams ir kūrybai. Turėdamas daugiau naudojimo būdų, jis puikiai tinka dervos menininkams, baldų gamintojams ir "pasidaryk pats" entuziastams. Pasiekite tobulus lygius paviršius dervos stalams, epoksidiniams projektams ir bet kokiam amatų projektui, apie kurį galite svajoti. Leiskite savo vaizduotei bėgti su šiuo universaliu stalu.

5. Lengva priežiūra: atraskite lengvai valomą sprendimą su mūsų dervos išlyginimo stalu. Venkite varginančios priežiūros ir sutaupykite brangaus laiko bei energijos, tuo pačiu lengvai pašalindami nepageidaujamus dervos lašelius.Laikykite savo darbą tvarkingą ir sutelkite dėmesį į savo kūrybinius projektus maksimaliai efektyviai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai