Daisy Flower Air Vent Clips Bling 8vnt Glitter Rhinestone Crown Car Air Conditioning Clip Car Inter Decor Bling Outlet Vent

€5.18 €6.47

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Suteikite savo važiavimui spindesio su šiais gražiais ir gražiais putojančiais cirkonio žiedų oro išleidimo spaustukais. Pagaminti iš patvarių medžiagų, šie spaustukai yra universalūs ir gali būti naudojami ne tik automobiliuose, bet ir jūsų namuose ar darbo vietoje. Nereikia jokių papildomų įrankių ar tvirtinimo medžiagų. Puikiai tinka moterims, kurios mėgsta bling automobilių dekoracijas.

Specifikacijos:

Pavadinimas: bling flower air vent clips

Medžiaga: metalas + cirkonio akmenys

Produkto dydis: apie 39x20mm / 1.54x0.79 colių

Svoris: apie 50g

Pakuočių sąrašas:

8vnt bling flower oro išleidimo spaustukų

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išskirtinis aksesuaras: pakelkite savo automobilio stilių su mūsų bling flower oro išleidimo spaustuku! Pridėkite žavingą ir putojantį prisilietimą prie savo interjero naudodami cirkonio gėlių dizainą, tapdami miela ir gražia dekoracija, kuri tikrai patrauks kiekvieno, įlipusio į jūsų automobilį, akį.

2.Patvari medžiaga: Šie bling gėlių oro išleidimo spaustukai yra pagaminti iš metalo ir cirkonio ir yra neįtikėtinai gerai pagaminti. Jie yra patvarūs ir stiprūs, todėl puikiai tinka ilgalaikiam automobilio dekoravimui.

3. Platus naudojimas: Be automobilių, namų, butų, spintų, gyvenamųjų kambarių, miegamųjų, vonios kambarių, verslo ir kitų erdvių gali būti naudinga mūsų bling gėlių oro išleidimo spaustukai.

4. Lengvas nustatymas: Automobilio ventiliacijos spaustukai yra suprojektuoti taip, kad juos būtų lengva montuoti ant ventiliacijos angų. Jie gali būti tvirtai pritvirtinti prie ventiliacijos angos be jokių papildomų įrankių ar tvirtinimo medžiagų.

5.Šventinė dovana: Šie bling gėlių oro išleidimo spaustukai gali būti dovanojami jūsų šeimai, draugams, kambario draugams, bendradarbiams kaip dovanos kai kuriomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienio vakarėliuose, Kalėdose, namų ruošoje.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai